reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no to ciekawe ... ale nie wiem .. .nie mialam cesarki wiec sie nie wypowiem ... bo ze skora to logiczne ale zeby od szwow plecy bolaly ...

Nio wiadomo że bolą głownie od ciężaru który nosimy ale widocznie na moje dolegliwości może miec wpływ to ze cc miałam. Może ale nie musi..... Bo z Antkiem nie bolały mnie tak okropnie ani plecy, ani spojenie ani miednica:-( A logiczne powinno być, że przykolejnej ciąży miednica tak nie powinna boleć skoro przy wczesniejszej ciąży się rozeszła, a się nie skurczyła.

wiecie co tak sobie wymyslilam ze zrobimy szybkiego temata z informacjami ze szpitala !!! i jak bedziemy mialy jakiekolwiek wiadomosci od ktorejs z dziewczyn to tam wrzucamy tresci smskow !!! komentowac sobie bedziemy tu ale zeby sie w tlumie wazne rzeczy nie gubily to moze bylby to dobry pomysl ??

popieram:-)

Dziewczyny ile ważą wasze dzidzie w 34 tygodniu? Moja waży 2200 g i wydaje mi się, że to tak w sam raz (po przewertowaniu netu) a lekarz przepisał mi znowu jakieś proszki niby na przyśpieszenie jej wzrostu. Nie chcę za bardzo ich brać, bo już i tak łykam pół apteki a o tym leku, który mi wypisał przeczytałam, że jest głównie stosowany na miażdżycę i jakieś tam zwapnienie czy coś w żyłach nóg a ja nic takiego nie mam. Lek nazywa się Medargin- czy któraś z was go zna/ albo brała?????

Poza tym naczytałam się o pęknięciu macicy i jestem cała wystrachana :szok:.

Natalka coś się nie odzywa. Czyżby aż tak się u niej rozkręciło?
Ja też popieram ten nowy wątek z info ze szpitala.
Mexi moje Maleństwo w 33t ważyło 2100gram i lekarze powtarzali, że to bardzo ładna waga. Ja to bym chyba bała się brać ten lek.

Dziewczyny ile ważą wasze dzidzie w 34 tygodniu? Moja waży 2200 g i wydaje mi się, że to tak w sam raz (po przewertowaniu netu) a lekarz przepisał mi znowu jakieś proszki niby na przyśpieszenie jej wzrostu. Nie chcę za bardzo ich brać, bo już i tak łykam pół apteki a o tym leku, który mi wypisał przeczytałam, że jest głównie stosowany na miażdżycę i jakieś tam zwapnienie czy coś w żyłach nóg a ja nic takiego nie mam. Lek nazywa się Medargin- czy któraś z was go zna/ albo brała?????

waga idealna :tak: nie wiem czemu wymysla ten Twoj lekarz jakies prochy :confused:

Ostatnia edycja:
HBS? ja nie miałam takiego badania hmmm i nie mam, bo mam zlecone do zrobienia na grudzień /siku i krew/, i koniec badań :eek: z takich dziwnych to było WR i glukoza, a tak to siku i morfo, nic pozatym hmm

Ja miałam robione badania:
- P\c. HIV
- VDRL
- P\c anty HCV
- Toxoplazmoza
- cukier, sód, potas
- mocz
- morfologia
- glukoza w osoczu
- cytologia

I narazie nikt nic nie wspominał bym coś jeszcze robiła.

Coś Ci wkręca...mój w 33 tc ważył 1950 g i to idealna waga była! Nie mart się, bo twoja dzidzia tez waży bardzo dobrze!!

Nie wiem co zrobic ze sobą - dodaję zdjęcia do albumu na BB:laugh2: Zobaczycie jak wyglądam:-D

reklama
Witam
Troche nadrobilam i odpisuje.

No to a co czekasz:-)

A czy jak u nich porod byl w pazdzierniku to pisaly sie na pazdziernik?Chyba nie:no:

Oj,nie ciekawie:no:

Wiem co czujesz:tak:mialam podobna sytuacje:tak:az forum sie rozsypalo.
Nawet powiem ci ze ja czulam sie winna ale kiedy ktos pisze ci niemile zeczy i zyczy ci najgorszego to nie da sie wytzymac:no:
Najlepsze jest to ze jedna laska napisala ze zasponsoruje mi leczenie:tak:a teraz sama sie leczy ale nie na glowe tylko na bezplodniosc:tak:chyba przyszla na nia kara.

My cos wiemy na ten temat:tak:mam nadzieje ze ty nie piszesz tu o mnie?

No to moze sie zaczyna:-);-)

Super by bylo jak by wyszla:-)jak przeczuytalam o zazółceniu to przypomina mi sie historia corci po porodzie:-(musialam z nia zostac jeszcze 6 dni:-(

Ja proponuje schody:tak:w gore i w dół,na mnie swietnie podzialalo;-)

biegam po schodach do mamy na czwarte pietro ale tylko wiecej wydzieliny mam na wkladce!!! to nie dziala na mnie...;(

Do góry