15-20 min drogia jak daleko masz do szpitala ??
czekamja bym chyba poczekała jeszcze tak z godzinę i jeżeli nic się zmieni to pojechałabym na IP.

a mówiła coś o poceniu się??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15-20 min drogia jak daleko masz do szpitala ??
czekamja bym chyba poczekała jeszcze tak z godzinę i jeżeli nic się zmieni to pojechałabym na IP.
Ja dostaję do domciu:-)Natalka babo jak tam się trzymasz?
ja se na zakupach juz bylam..
co do tych wyników o czym wika pisze.. żadna z Was nie dostaje wyników?
ja mam wszystkie wyniki u siebie w domu.. tylko niektóre sa wpisywane w tą duża karte ciąż ( u gina ) i tą moją mala .. a kartki z wynikami mam ja w domu.. w koncu moje badania moje wyniki i ja je powinnam mieć![]()
Natalka tak konkretnie to chyba nie. Wspominała, że kobieta się poci z wysiłku, że wysychają błony śluzowe w ustach i dlatego trzeba mieć coś do picia i pomadkę ochronną. Mnie się wydaje, że sam ból powoduje zwiększone wydzielanie potu.
Zupełnie jak janie położę się bo zacznę się wić tak mnie boli krzyż
wiecie co? śmiać mi się chce
jakiejś głupawki dostałam