reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
oj ludzi ze studiów to mi tu nie brakuje... ale o pracy to napiszę Ci na priv, gdyż nie chcę tu offtopować ;-)

Mi tez możesz napisać;-)
ale mnie poty oblały :szok: i znowu skurcze... idę po no-spę i spróbuję się przespać.

Własnie poty - na wykładzie tak się spociłam, że wyszłam wcześniej...jakbym chora była, ale temp w normie raczej...kawkę sobię walnęłam, bo miałam taką ochotę...jeszcze jedną wypiję chyba...

też mam ściągnięte 2012 ale się jakoś nie mogę zabrać za ten film... może dziś z mężem?

Ja oglądalam późno - w kinie od 22 do 00.30 w nocy:-D I w ogóle mi się spać nie chciało, czyli zaciekawił mnie;-)

Rosołek gotuję - nie pamiętam już czy to tu czy u listopadówek to było, ale któraś chciała ugotować rosół i wylądowała na porodówce:-D

Natalka pojechała już? Czy przeszło?

Natalka niech Ci mąż po powrocie zrobi masaż plecków to na pewno trochę uśmierzy ból. A tak troszku z innej beczki - razem idziecie na porodówkę?
tak
haha ale wody ci jeszcze nie odeszly co ??
nie
atalka jak bedzie boleć jak cholera to pomyśl, że my ci zazdrościmy okropnie i twój ból sie szybko skończy a nasz??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ok
idę coś zjeść bo już nie mogę

Pamiętam, że rozwarcie się czuje, dosłownie nie można ścisnąć nóg.
Natalko a czy bóle krzyża wystepują ze skurczami? Ja pamietam,że bolało na raz i skurcze czyli brzuch i krzyż.

reklama
Do góry