reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Izulka - to nie musi być nic złego, ale lepiej dmuchać na zimne, więc leć do lekarza.
Ja też mam skoki ciśnienia (czuje je, bo czasem też nie mogę oddychać u czuję jak serce z trudem pompuje), przed ciązą miałam 90/60, a wczoraj na wizycie 127/90.
No i tez się ginowi nie podobało, ale że nie mam innych objawów (żadnego puchnięcia, nic w ogóle) to stwuerdził, ze to może być przez hormony. Ale Ty leć do lekarza. Zwłaszcza, ze byłaś dopiero w szputalu, nie bagatelizuj tego!

monia
- gratuluje dziewczyni i ciesze się, ze wszystko jest w porządku :tak:

reklama
Hej :-)
W koncu nadrobilam :szok:
Wiec tak po krotce:
Moje Dziecie ma ADHD!!! :-D Kopie non stop, dzis nawet o 1 w nocy urzadzal dzikie harce :-D
Dostalam ten awans :-) Z tejze okazji jestesmy po pysznej kolacyjce we francuskiej restauracji. A co! ;)
Juz pogodzilam sie troche z tym, ze nie polecimy na swieta...

A poza tym:

ja już po zakupach to biore się za ta zapiekankę:) Hihi:) O 18:00 wraca M z pracki to się ucieszy:)

Kochana będzie dobrze:) Odezwij się po wizycie i zdaj nam relacje:)

ja robilam dzień czy dwa przed spodziewana @:tak: Wyszedł cień kreseczki i od razu wyleciałam z łazienki, M coś układał sobie w szufladzie:) i mowię, żeby zobaczył ile jest kresek i jak zobaczył ten cien drugiej to się śmialiśmy i skakaliśmy przytuleni po pokoju:) smiesznie było:) Drugi test zrobiłam w dzień imienin mojego M by potwierdzic:) tj, 29 czerwca:) No i potwierdzil się i tez wielka radocha:)
Jakos kolo 29 czerwca to my dopiero sie staralismy :-D
No i za pierwszym razem sie udalo :-) Zrobilam kilka testow, ale kazdy negatywny, w koncu kupilam taki wykrywajacy wczesna ciaze na 5 dni przed @. I dwie kreseczki :-) Pozniej zrobilam jeszcze ze dwa, tak dla pewnosci :-D

Marcóweczki założyłam Grupę dla aktywnych Marcówek na forum, jest to grupa zamknięta, dostępna tylko po zaakceptowaniu zaproszenia, zakładałam ją z myślą, np. o wpisywaniu naszych danych na nk czy numerów telefonów na późniejszy okres kiedy to będziemy rodzić i informować przez sms np. o narodzinach naszych pociech. Akceptację do grupy będziemy wspólnie rozważać, tak więc wszystkie aktywne marcóweczki zapraszam! :-)

Forum BabyBoom - Marcóweczki 2010
I ja poprosze :-)
A teraz juz zmykam, bo ciezki dzien mialam i dluuugi.
Spokojnej nocki ;-)

Czesc dziewczynki!
Ja dzis pierwsza ::)
kurcze poczytałam o tym zatruciu ciazowym jestem troche przerazona:/ nie wiem czy tez tak macie, ale ja za kazdym raqzem jak czytam o objawach jakiejs choroby to wszystkie objawy widze u siebie:eek:chyba lepiej nie czytac za duzo, moj M tez juz na mnie krzyczy ze non stop siedze i czytam o roznyvh powikłaniach w ciazy itd.
Pogoda dzis zapowiada sie super, trzeba wreszcie ruszyc sie z domu na jakis spacer.
Moniazuber gratuluje córeczki! Buziak w brzuszek!
Na obiadek robie dzis zapiekanki, moj M tak je lubi ze raz na tydzien musze je robic ;)

Dzień dobry ! :-):-):-)

Ale mam opryszczke :-:)zawstydzona/y: o nieeeeeee koszmar o to na dodatek z ust mi sie przeniosła pod nos:eek: i wygladam obleśnie :-(. No ale trudno jakos wytrzymam te kilka dni zanim zejdzie......a jutro jazdy o nieee:szok: jak ja bede wyglądac!!! dam kilo pudru to moze nie bedzie tak widac.
Od rana mala sprzeczka z K .... dobija mnie juz to. Wczoraj mu powiedzialam ze chyba mnie nie kocha bo gdyby mnie kochal to by sie wypprowadzil od rodzicow i ze nigdy nie bedziemy szczesliwi mieszkajac u nich. Bo taka jest prawda.
Swoja drogą ciekawe co u Missis , ciekawe jak po pogrzebie. Nie bylo jej oby nic sie nie stało......
Uciekam na jakies sniadanko i poltem poleniuchowac.....wczoraj znowu zjadłam cala czekolae milke :( kurde probowalam sie powstrzymac ale nie moglam.... i mowie do K (zanim sie poklocilismy) zeby jadl ją ze mna to wtedy mniej bedzie dla mnie. Zapowiada sie ladna pogoda :)
Dobre teraz juz serio uciekam hehe :)
Miłego dnia:-):-D:-D:-D

Hej :-)
W koncu nadrobilam :szok:
Wiec tak po krotce:
Moje Dziecie ma ADHD!!! :-D Kopie non stop, dzis nawet o 1 w nocy urzadzal dzikie harce :-D
Dostalam ten awans :-) Z tejze okazji jestesmy po pysznej kolacyjce we francuskiej restauracji. A co! ;)
Juz pogodzilam sie troche z tym, ze nie polecimy na swieta...

;-)
- Gratuluje Awansikuuu!!!!!! jak to dobrze miec prace , ktorej ja niestetyne mam:-( hehe :) Ciesze sie razem z Tobą

Izulqa - kochana daj znac jak u lekarza!! i jak sie czujesz...w ciazy nie ma zartow:no:

A ja mam dzisiaj miesko na obiad ale juto chyba zrobie goląbki!!! bo tak mi CCaroline85 narobiła smaka ze ciagle o tym mysle teraz hihih :) tez lubie zapiekanki a K to juz wogole....ale nie moge uzywac piecyka do pieczenia bo juz raz dostalam opier*** jak robilam pizze ze za duzo pradu idzie i mam nic nie piec..... tak to wlasnie jest u kogos

reklama
Witam z rańca!

AsiaKC a jak Groszynka bedzie miala na imie? :happy: Bo nie wiem czy pisalas...
U nas to tajemnica - niespodzianka :-D

Powiedzieliśmy rodzinie tylko :-)
A poprzednio wszystkich trzymaliśmy w niepewności aż do porodu :-D Żeby nie mieli czasu marudzić że im się podoba lub nie - to w końcu nasza sprawa prawda?

Moi chłopcy zachorzali więc w domu siedzimy :-(

Do góry