Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boshe nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałam, ale sie wycwaniłam bo zrobilam męzowi kanapusie wczoraj wieczorem zeby o 5,45 nie wstawac
Bo póżniej nie moglam zasnać a tak słodki sen do 9,45:-):-)
Mąż by szalał z radości
ja zreszt a tez ale poczekamy zobaczymy;-)

Witajcie z samego rana:-) właśnie wstałamBoshe nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałam, ale sie wycwaniłam bo zrobilam męzowi kanapusie wczoraj wieczorem zeby o 5,45 nie wstawac
Bo póżniej nie moglam zasnać a tak słodki sen do 9,45:-):-)
Monia i smartka gratuluje dzieczynek moze i nasza kruszynka w pt okarze się dzewczynkąMąż by szalał z radości
ja zreszt a tez ale poczekamy zobaczymy;-)
Wczoraj nasze dziecie takie harce urzadziło ze moj K sie pyta czy takie kooopy mnie nie bolą bo brzusio falował jak szalony. Taki był szcześliwy ze nawet policzki nadstawial by dostac kopa w twarz zeby uwierzyc ze to prawda:-) Głuptas
A ja na obiadek dzis fryteczka i zapiekana piers w majoniezie i pieczakami ....ulubione danie mojego męża
Mykam sie dorowadzic do porzadku bo zamiast umyc sie to ja ...pyk włączam kopma i BB![]()

Mirosia ja ostatnio wymyslilam sobie nalesniki nadziewane miesem mielonym. Tylko , ze ja rowniez nie robilam nigdy nalesników.
No i 3 pierwsze nadawaly sie tylko do wyrzucenia, ale nastepny wyszly mi ... cieniutkie i okraglutkie![]()

, a ponieważ to pierwszy skarb to jest mi obojętne :-). Najważniejsze , że wszystko w porządku i ze mną i z maluszkiem. Powiedziała , że jak na razie super.