reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
heloł. Wczoraj zmusiłam się do późniejszego pójścia spać /zazwyczaj potrafiłam po 21 już spać hah/ wczoraj prze 23 trafiłam do łóżka, i zeszłam 1 raz na siku :-) co mnie bardzo cieszy :]
jaka piękna pogoda ah ah, wiosna normalnie :>
Natalka gdzie się podziewasz :] pisz co się z Tobą dzieje ;-)

Ale chyba juz lepsze by byly nuty pasujace do 11 listopada jakos blizej niz do swiat np. O moj rozmarynie hehehhe :-D:-D:-D

hehe a co tam do nich napisałaś? żeby kolędy zaczęli grać ? :-D:-D:-D

Rozwalacie mnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Siedzę i płaczę ze smiechu!

Nieee nie napisałam im o kolędach, ani o rozmarynach:-D

Było pytanie co chciałabyś/ chciałbyś robić w taki pochmurny dzień jak ten. To im napisałam, że chcę urodzić!

Ale mieli polewę z tego - powstrzymywali śmiech na antenie! Szczególnie ten koleś...

hehe moj maz to spiewa do brzucha:-D

O mój rozmarynie, rozwijaj się
O mój rozmarynie rozwijaj się
Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej
Zapytam się.

A jak mi odpowie: nie kocham cię,
A jak mi odpowie nie kocham cię,
Ułani werbują, strzelcy maszerują
Zaciągnę się.

Dadzą mi konika cisawego
Dadzą mi konika cisawego
I ostrą szabelkę, i ostrą szabelkę
Do boku mego.

Dadzą mi kabacik z wyłogami
Dadzą mi kabacik z wyłogami
I czarne buciki i czarne buciki
Z ostrogami

Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił
Za dziewczyną.

Pójdziemy z okopów na bagnety,
Pójdziemy z okopów na bagnety,
Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie ucałuje,
Ale nie ty.

TAK Ci spiewa??? hhehhehe :-D:-D

Rozwalacie mnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Siedzę i płaczę ze smiechu!

Nieee nie napisałam im o kolędach, ani o rozmarynach:-D

Było pytanie co chciałabyś/ chciałbyś robić w taki pochmurny dzień jak ten. To im napisałam, że chcę urodzić!

Ale mieli polewę z tego - powstrzymywali śmiech na antenie! Szczególnie ten koleś...

no polewka musiala byc niezla !!!!!

Płeć dziecka: Jesli bedzie dziewczynka to moze Zosia, chlopczyk - Jaś albo Antoś :)

mea czyli agatka bedzie zosia ?? :-)

hehe to bylo jeszcze w czasach jak liczylam na to ze uda mi sie meza na zosie przekonac ... potem byl etap ze bedzie gabrysia ale tez nie przeszlo no i stanelo ostatecznie na agatce :D

reklama
Do góry