reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale chyba nie tylko w monie... ta ustawa jest ogolna... moze tylko w monie za te 14 dni placa 100% a reszta 80% ale to jest wszystko w kodeksie pracy. kazdy ma takie same prawo do urlopu okolicznosciowego... czy to wasz slub, narodziny dziecka, zgon rodzicow czy macochy lub ojczyma. jest jeszcze okolicznosciowy jak dziecko bierze slub ale to juz tylko 1 dzien.
zapomniałam dodać,że piszę o tych 14 dniach:tak:

a pępek wam wciągnęło / wywinęło ? mnie się zrobił taki..yy jakby to ująć, jakby wulkan haha, tzn wciągnęło mi go do środka, prawie jest zamknięty, a na około jest tak jakby góra-całość wygląda jak miniaturowy wulkan :-)

U mnie znów sensacja, bo czasami wystrzeli do góry, a czasami się tak schowa, że aż dziwnie wygląda:szok:

chciałam wczoraj meza namówic na to co jest w moim suwaczku
wkoncu 8 miesiecy przerwy i jak tak dalej pojdzie to dopiero w nowym roku cos bedzie a on powiedziała ze nie bedzie młodej w główke pukał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused2::shocked2:

reklama
Do góry