reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

kopciuszku dziekuje:)

a ja ide robic salatke z tunczyka bo maz zwolal mi jakas imprezke na 17..
ehhh ostatnia rzecza na jaka mam dzis ochote to goscie....

reklama
a gdzie jest Luuzna z kolędami ? pewnie ćwiczy pod prysznicem :p mówili w radiu że gdzieś tam szyby z okien powypadały - to pewnie u jej sasiadów :-D:-D Cicha Noc, tralallaalaa i przybieżeli do Betlejem itp :-D:-D:-D

Ja jestem Lutowa baba z lutego wiec napewno snieg przyniose hmm poprosze o adres na priva ... Hahah i sie nie zdziw jak wpadniemy we trojeczke ja moj maz i igorek co by nam sie nie chcialo przygotowywac wigili lepiej przyjsc na gotowe hahahaha :-D:-D

wiem wiem ale ja jestem w goracej wodzie kapana i to strasznie ... moj maz sie smieje ze ja juz sylwestra 2100/2011 mam zaplanowanego na tip top ... niestety tak mam hehehe takze ciezko bylo mi sie z wyprawka powstrzymywac zeby nie kupic juz w 2 m ciazy wszystkiego ale kupowalam sobie co miesiac i juz zakonczylam osttanio :-) rozlozylam sobie zeby sobie umilic ten czas :-)

wkus ja marcowa wiec na snieg tez jeszcze sie lapie:)

hehe, Ty to masz tam atrakcje :]
jakbyś miała synka to napewno chciałby zostać... żołnierzem :-D:-D
jak się ma dwie lewe ręce to albo policja, albo areszt albo wojsko
ciągle to mężowi powtarzam:tak:

nie pozwolilabym mu za nic w sweicie!!! przywizalabym go do kaloryfera!!! moj brat jest tam od 2 lat i jest podatny na zmiany... jeste czubek i tyle nie dalabym syna tak oszpecic.. nie mowie ze kazdy zolnierz taki jest co by natalka mnie tu zaraz nie zbila... ale pracuje tam to widze jakie maja niektórzy zryte łby!!! do tego moj brat mial przez 3 lata nie miec wyjazdow a tu co??? jutro ma 1sza szczepionke przeciwko malarii bo 17 grudnia lecą do Afryki pomagac w odbudowie dróg... i nie wiadomo czy na slub wróci a juz ma zaliczke wplacone.. ja musze chrzest przesunac z grudniowych swiat na pozniej ehhh same szkody mi narobil...
mój jest funkcjonariuszem SW działu ochrony moja droga i widzę,że z łebkiem coś nie tak się zaczyna dziać ale to u nich norma
nie ma się co obrażać:-D

to zapraszam do mnie na wigilie, ja daje barszczyk z uszkami, Luuzna śpiewa kolędy /pewnie z plejbeku no ale dobre i to :p
a Ty też coś świątecznego przynieś - najlepiej śnieg :-):-)
ja mam z zeszłego roku śnieg w sprayu
i mogę rybę po chińsku zrobic:-):-):-):-):tak::tak:

stuknięte jesteście

reklama
Do góry