reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
a gdzie jest Luuzna z kolędami ? pewnie ćwiczy pod prysznicem
mówili w radiu że gdzieś tam szyby z okien powypadały - to pewnie u jej sasiadów 
Cicha Noc, tralallaalaa i przybieżeli do Betlejem itp 

D
daffodill
Gość
Ja jestem Lutowa baba z lutego wiec napewno snieg przyniose hmm poprosze o adres na priva ... Hahah i sie nie zdziw jak wpadniemy we trojeczke ja moj maz i igorek co by nam sie nie chcialo przygotowywac wigili lepiej przyjsc na gotowe hahahaha
wiem wiem ale ja jestem w goracej wodzie kapana i to strasznie ... moj maz sie smieje ze ja juz sylwestra 2100/2011 mam zaplanowanego na tip top ... niestety tak mam hehehe takze ciezko bylo mi sie z wyprawka powstrzymywac zeby nie kupic juz w 2 m ciazy wszystkiego ale kupowalam sobie co miesiac i juz zakonczylam osttanio :-) rozlozylam sobie zeby sobie umilic ten czas :-)
wkus ja marcowa wiec na snieg tez jeszcze sie lapie
D
daffodill
Gość
ja ide myc okna... oslabiacie mnie:-)
jak się ma dwie lewe ręce to albo policja, albo areszt albo wojskohehe, Ty to masz tam atrakcje :]
jakbyś miała synka to napewno chciałby zostać... żołnierzem![]()
ciągle to mężowi powtarzam

mój jest funkcjonariuszem SW działu ochrony moja droga i widzę,że z łebkiem coś nie tak się zaczyna dziać ale to u nich normanie pozwolilabym mu za nic w sweicie!!! przywizalabym go do kaloryfera!!! moj brat jest tam od 2 lat i jest podatny na zmiany... jeste czubek i tyle nie dalabym syna tak oszpecic.. nie mowie ze kazdy zolnierz taki jest co by natalka mnie tu zaraz nie zbila... ale pracuje tam to widze jakie maja niektórzy zryte łby!!! do tego moj brat mial przez 3 lata nie miec wyjazdow a tu co??? jutro ma 1sza szczepionke przeciwko malarii bo 17 grudnia lecą do Afryki pomagac w odbudowie dróg... i nie wiadomo czy na slub wróci a juz ma zaliczke wplacone.. ja musze chrzest przesunac z grudniowych swiat na pozniej ehhh same szkody mi narobil...
nie ma się co obrażać

ja mam z zeszłego roku śnieg w sprayuto zapraszam do mnie na wigilie, ja daje barszczyk z uszkami, Luuzna śpiewa kolędy /pewnie z plejbeku no ale dobre i to![]()
a Ty też coś świątecznego przynieś - najlepiej śnieg :-):-)
i mogę rybę po chińsku zrobic:-):-):-):-)

stuknięte jesteście
zawstydzimy turbodymomana tą wigilią w listopadzie :-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Zawstydzimy TurboDymoMana tą wigilią w listopadzie![]()
wariatki

ide poprasowac bo sie z wami wykoncze:-)
nowamagdak
i mogę rybę po chińsku zrobic:-):-):-):-)
stuknięte jesteście
zupke chińską ?

A
AnOoLa88
Gość
ale Wy dzisiaj wesołe jesteście.. 
oj baby..
czytalam , nadrabiałam i usmiałam się niemozliwie..

oj baby..
czytalam , nadrabiałam i usmiałam się niemozliwie..
reklama
dagmar
zupke chińską ?to sobie po chińsku sylwestra zrobimy, Rok Świni zaczniemy
a raczej.. rok Świńskiej Grypy
![]()
Ha ha ha
Wykończymy turbo dyno mena!!!