W
wika_20
Gość
Boim się.... wywalom nas z BB za łamanie regulaminu :--
-(
Tak na pewno tak się stanie i pozostanie tylko smutek i żal.
CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA...
juz są święta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
-(
CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA...
-(
CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA...
hehe ale bym zjadła barszczyka z uszkami mmmm mniam mniam ............
tak bo wozek gondolke juz mam dostalam ... uzywana ale w dobrym stanie ... ten wazy 11 kg a mi sie nie podobaja za bardzo wozki te co sie sklada w parasolke bo wygladaja jak dla lalek troche (takie moje zdanie ) ale mogł by byc lzejszy nie ???
to zapraszam do mnie na wigilie, ja daje barszczyk z uszkami, Luuzna śpiewa kolędy /pewnie z plejbeku no ale dobre i to![]()
a Ty też coś świątecznego przynieś - najlepiej śnieg :-):-)
Kusicie los... Mea wam da!!!
To i ja się dołączę;-) rybe w galarecie zrobię:-)
To i ja się dołączę;-) rybe w galarecie zrobię:-)
Boim się Mea jest straszna
to zapraszam do mnie na wigilie, ja daje barszczyk z uszkami, Luuzna śpiewa kolędy /pewnie z plejbeku no ale dobre i to![]()
a Ty też coś świątecznego przynieś - najlepiej śnieg :-):-)
Kochana jeszcze dużo czasu do spacerówki;-)
Jaosobiściez doświadczenia parasolkepolecam,anie każda jest gówniana,tą co miał Antoś była świetna i wytrzymała;-) poszukaj sobie o chicco ct04:-)