reklama
luuuzna
Mama Alanka
no tak chyba dzidzia ją za mocno uciska:-)
oj wariatki wariatki jesteście niemozliwe...
jedne tu o L.... drugie juz maja swieta...
ciekawe moze mi tez odbije...:-)
Ejj te drugie byś po imieniu nazwała

kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie i ja:-)u mnie jest mama,wyprala mi dywan a ja zajmuje sie obiadkiem
nie mam za wiele czasu wiec nadrobilam tylko troche.Potem bedzie tego niezle ale co tam;-)
KASIU wszystkiego najlepszego!!!
Slodki cukiereczek;-)
Moja wisi w szafie
jakos szkoda mi ja sprzedac,zostawilam na pamiatke.
Niezle efekty

KASIU wszystkiego najlepszego!!!
Zoabczcie moego malego chrzesniaka... zdjecie z przed chwili hehe bardzo podoba mi sie jego minka taka zainteresowana:-)
Imageshack - ca7aff1220
Slodki cukiereczek;-)
wyobraz sobie ze moja bratowa znalazla sliczna suknie za 90zl bo dziewczyna tez bardzo chciala miejsce w szafie i juz byla ugadana a klientka sprzedala jej przed nosem na allegro!!!
u mnie tez wyszlo 1500zl.... ale co zrobic jak nie moge odnalezc gorsetu...
Moja wisi w szafie

hahha czego to ludzie nie wymysla... podobno tak przedstawia sie efekt uboczny po szczepionce przeciwko swinskiej grypie![]()
Niezle efekty

nowamagdak
Fanka BB :)
Ale u mnie słońce daje czadu nie można w okno spojrzeć normalnie polska złota jesień...
u mnie jjuż nie ma słońca - ale chyba już jego czas minął albo chmury przeszkadzają
ja też mam takie zdanietak bo wozek gondolke juz mam dostalam ... uzywana ale w dobrym stanie ... ten wazy 11 kg a mi sie nie podobaja za bardzo wozki te co sie sklada w parasolke bo wygladaja jak dla lalek troche (takie moje zdanie ) ale mogł by byc lzejszy nie ???

chyba,że po 18Taki mały żarcik
O i drukowane powinny być, muszę poćwiczyć na następny raz
No bo ty nie wiesz a ty jutro rodzisz
No zawsze coś![]()
muszę na męża poczekać!!!
ja jestem ze Świebodzinai juz lubię Twojego męza.. w sumie ja też za staleczka niz za falubazem je.... ale kazdy ma swoich i tak juz jest.
ooo a mi wlansie rosomaki za oknem smiagaja:-)

więc falubazka

przestańcieNo co no co regulaminu trzeba przestrzegać i kredki wg. wzoru układać, bo jak ni9e to..... grozi rozstrzelaniem ale ciiiiiiii![]()

tekst rokummm ja już pojedzona, barszczyk z uszkami wyszedł pyszny,
Luuzna, bierz swoje kolędy i sobie święta zrobimy haha,
kolędy, barszczyk - wigilia jak tralalala![]()
popłakałam się

stuknięte jesteście

Ale u mnie słońce daje czadu nie można w okno spojrzeć normalnie polska złota jesień...
u mnie też zaczeło się przejaśniać

W
wika_20
Gość
mmm ja już pojedzona, barszczyk z uszkami wyszedł pyszny,
Luuzna, bierz swoje kolędy i sobie święta zrobimy haha,
kolędy, barszczyk - wigilia jak tralalala![]()
hehe ale bym zjadła barszczyka z uszkami mmmm mniam mniam ............
D
daffodill
Gość
hehe, Ty to masz tam atrakcje :]
jakbyś miała synka to napewno chciałby zostać... żołnierzem![]()
nie pozwolilabym mu za nic w sweicie!!! przywizalabym go do kaloryfera!!! moj brat jest tam od 2 lat i jest podatny na zmiany... jeste czubek i tyle nie dalabym syna tak oszpecic.. nie mowie ze kazdy zolnierz taki jest co by natalka mnie tu zaraz nie zbila... ale pracuje tam to widze jakie maja niektórzy zryte łby!!! do tego moj brat mial przez 3 lata nie miec wyjazdow a tu co??? jutro ma 1sza szczepionke przeciwko malarii bo 17 grudnia lecą do Afryki pomagac w odbudowie dróg... i nie wiadomo czy na slub wróci a juz ma zaliczke wplacone.. ja musze chrzest przesunac z grudniowych swiat na pozniej ehhh same szkody mi narobil...
reklama
D
daffodill
Gość
Ejj te drugie byś po imieniu nazwała![]()
ja nie ryzykuje i bede tajemnicza bo mi zaraz glowe urwiecie:-)