reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
Ha ha ha
Wykończymy turbo dyno mena!!!![]()
hehehhe yeah!
My musimy mieć wigilie w listopadzie, a TurboDymoMen - nie musi

W
wika_20
Gość
Zawstydzimy TurboDymoMana tą wigilią w listopadzie![]()
hahahahha

nie mam sily na was ale lepiej znikam stad bo zamiast wam to mi sie OPR dostanie.. ja tak lubie byc szczesliwcem z przypadku!!
nie bój sie obronimy Cię ;-)
zupke chińską ?to sobie po chińsku sylwestra zrobimy, Rok Świni zaczniemy
a raczej.. rok Świńskiej Grypy
![]()
heheh nie no ja juz tez powoli wymiekam heh
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Kusicie los... Mea wam da!!!
Boim się Mea jest straszna
Ja też chce am świątalne, ja zrobię kutię
co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam
pogoda - marzenie zeby podreptac po miescie
potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajda
ja pierniczeZawstydzimy TurboDymoMana tą wigilią w listopadzie![]()
dość bo urodzę

może ma karaokea gdzie jest Luuzna z kolędami ? pewnie ćwiczy pod prysznicemmówili w radiu że gdzieś tam szyby z okien powypadały - to pewnie u jej sasiadów
Cicha Noc, tralallaalaa i przybieżeli do Betlejem itp
![]()

Wy jesteście niemożliwe-muszę sobie to gdzieś zapisaćzupke chińską ?to sobie po chińsku sylwestra zrobimy, Rok Świni zaczniemy
a raczej.. rok Świńskiej Grypy
![]()

a ja mam urodziny w niedzielę! O! i chcę śnieg

i Lenkę

W
wika_20
Gość
hehehhe yeah!
My musimy mieć wigilie w listopadzie, a TurboDymoMen - nie musi![]()
to ktorego listopada robimy i gdzie ???
tylko wymysl jakies miejsce zeby zawstydzic TurboDymoMena...
D
daffodill
Gość
co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam
pogoda - marzenie zeby podreptac po miescieale kregoslup na zbyt wiele nie pozwala ... zaliczylam sklep medyczny a w nim suuuper pania
posadzila mnie na krzesle i wymyslala co ja bym jeszcze musiala zakupic
miala super liste i wiekszosc rzeczy u siebie
kupilam majtki siateczkowe, bepanten, tantum rosa, emulsje laktacyd i nawet poszla obok do apteki /z tej samej firmy/ po magnez dla mnie !!! bo powiedziala ze w aptece to terez zawirusowani ludzie laza i ze mam sobie posiedziec a ona mi wezmie
no i przyniosla mi Asmag /a nawet jej nie powiedzialam co ma wziac - sama stwierdzila ze ten jest najsensowniejszy!!/ do tego dowalila probki roznych podkladow z SENI /o dupa wiedzialam ze czegos zapomne!! podkladow na lozko nie kupilam!!/ tak ze obsluga ekstra !!!
potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajdana wiecej moje plecki nie pozwolily i teraz wyleguje sie w fotelu bo stanie w pionie nie wchodzi w gre !!!
a nie mówilam hehhe dobrze ze Mea ma dobry humor:-)
A
AnOoLa88
Gość
po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOAniu a jak sytuacja z mezem o ile moge zapytac??
a sytuacja niby idzie ku lepszemu..ale jak nie urok to sraczka..
moja mama nie chce go widziec i powiedziala ze jesli do niego wroce to ona tam nie przyjedzie.. !!
no i o wó∟zku i łóżeczku też możemy zapomniec..
A
AnOoLa88
Gość
to miałaś szczęście powiem Ci..co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam
pogoda - marzenie zeby podreptac po miescieale kregoslup na zbyt wiele nie pozwala ... zaliczylam sklep medyczny a w nim suuuper pania
posadzila mnie na krzesle i wymyslala co ja bym jeszcze musiala zakupic
miala super liste i wiekszosc rzeczy u siebie
kupilam majtki siateczkowe, bepanten, tantum rosa, emulsje laktacyd i nawet poszla obok do apteki /z tej samej firmy/ po magnez dla mnie !!! bo powiedziala ze w aptece to terez zawirusowani ludzie laza i ze mam sobie posiedziec a ona mi wezmie
no i przyniosla mi Asmag /a nawet jej nie powiedzialam co ma wziac - sama stwierdzila ze ten jest najsensowniejszy!!/ do tego dowalila probki roznych podkladow z SENI /o dupa wiedzialam ze czegos zapomne!! podkladow na lozko nie kupilam!!/ tak ze obsluga ekstra !!!
potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajdana wiecej moje plecki nie pozwolily i teraz wyleguje sie w fotelu bo stanie w pionie nie wchodzi w gre !!!

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
a sytuacja niby idzie ku lepszemu..ale jak nie urok to sraczka..
moja mama nie chce go widziec i powiedziala ze jesli do niego wroce to ona tam nie przyjedzie.. !!
no i o wó∟zku i łóżeczku też możemy zapomniec..
musisz sie zastanowic jak bedzie dla ciebie i malutkiej lepiej !!