reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Zawstydzimy TurboDymoMana tą wigilią w listopadzie :-D:-D:-D

hahahahha :-D:-D:-D a ze tak grzecznie zapytam nowamagdak ile masz lat ?? hehehhe

nie mam sily na was ale lepiej znikam stad bo zamiast wam to mi sie OPR dostanie.. ja tak lubie byc szczesliwcem z przypadku!!

nie bój sie obronimy Cię ;-)

zupke chińską ? :-p to sobie po chińsku sylwestra zrobimy, Rok Świni zaczniemy :-D a raczej.. rok Świńskiej Grypy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

heheh nie no ja juz tez powoli wymiekam heh

Kusicie los... Mea wam da!!!

Boim się Mea jest straszna

Ja też chce am świątalne, ja zrobię kutię

co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam :)

pogoda - marzenie zeby podreptac po miescie :) ale kregoslup na zbyt wiele nie pozwala ... zaliczylam sklep medyczny a w nim suuuper pania :) posadzila mnie na krzesle i wymyslala co ja bym jeszcze musiala zakupic :) miala super liste i wiekszosc rzeczy u siebie :) kupilam majtki siateczkowe, bepanten, tantum rosa, emulsje laktacyd i nawet poszla obok do apteki /z tej samej firmy/ po magnez dla mnie !!! bo powiedziala ze w aptece to terez zawirusowani ludzie laza i ze mam sobie posiedziec a ona mi wezmie :) no i przyniosla mi Asmag /a nawet jej nie powiedzialam co ma wziac - sama stwierdzila ze ten jest najsensowniejszy!!/ do tego dowalila probki roznych podkladow z SENI /o dupa wiedzialam ze czegos zapomne!! podkladow na lozko nie kupilam!!/ tak ze obsluga ekstra !!!

potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajda :) na wiecej moje plecki nie pozwolily i teraz wyleguje sie w fotelu bo stanie w pionie nie wchodzi w gre !!!

Zawstydzimy TurboDymoMana tą wigilią w listopadzie :-D:-D:-D
ja piernicze
dość bo urodzę:-D

a gdzie jest Luuzna z kolędami ? pewnie ćwiczy pod prysznicem :p mówili w radiu że gdzieś tam szyby z okien powypadały - to pewnie u jej sasiadów :-D:-D Cicha Noc, tralallaalaa i przybieżeli do Betlejem itp :-D:-D:-D
może ma karaoke:tak:

zupke chińską ? :-p to sobie po chińsku sylwestra zrobimy, Rok Świni zaczniemy :-D a raczej.. rok Świńskiej Grypy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wy jesteście niemożliwe-muszę sobie to gdzieś zapisać:tak:

a ja mam urodziny w niedzielę! O! i chcę śnieg:-D
i Lenkę:-D

co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam :)

pogoda - marzenie zeby podreptac po miescie :) ale kregoslup na zbyt wiele nie pozwala ... zaliczylam sklep medyczny a w nim suuuper pania :) posadzila mnie na krzesle i wymyslala co ja bym jeszcze musiala zakupic :) miala super liste i wiekszosc rzeczy u siebie :) kupilam majtki siateczkowe, bepanten, tantum rosa, emulsje laktacyd i nawet poszla obok do apteki /z tej samej firmy/ po magnez dla mnie !!! bo powiedziala ze w aptece to terez zawirusowani ludzie laza i ze mam sobie posiedziec a ona mi wezmie :) no i przyniosla mi Asmag /a nawet jej nie powiedzialam co ma wziac - sama stwierdzila ze ten jest najsensowniejszy!!/ do tego dowalila probki roznych podkladow z SENI /o dupa wiedzialam ze czegos zapomne!! podkladow na lozko nie kupilam!!/ tak ze obsluga ekstra !!!

potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajda :) na wiecej moje plecki nie pozwolily i teraz wyleguje sie w fotelu bo stanie w pionie nie wchodzi w gre !!!

a nie mówilam hehhe dobrze ze Mea ma dobry humor:-)

Aniu a jak sytuacja z mezem o ile moge zapytac??
po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
a sytuacja niby idzie ku lepszemu..ale jak nie urok to sraczka..
moja mama nie chce go widziec i powiedziala ze jesli do niego wroce to ona tam nie przyjedzie.. !!
no i o wó∟zku i łóżeczku też możemy zapomniec..

to miałaś szczęście powiem Ci.. :-D

reklama
po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
a sytuacja niby idzie ku lepszemu..ale jak nie urok to sraczka..
moja mama nie chce go widziec i powiedziala ze jesli do niego wroce to ona tam nie przyjedzie.. !!
no i o wó∟zku i łóżeczku też możemy zapomniec..

musisz sie zastanowic jak bedzie dla ciebie i malutkiej lepiej !!

Do góry