reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale Wy dzisiaj wesołe jesteście.. :-D
oj baby..
czytalam , nadrabiałam i usmiałam się niemozliwie..

To się nazywa głupawka przed porodowa :-D

co to ja kurna straszak jakis czy co ???? macie szczescie ze w dobrym humorze wracam :)

pogoda - marzenie zeby podreptac po miescie :) ale kregoslup na zbyt wiele nie pozwala ... zaliczylam sklep medyczny a w nim suuuper pania :) posadzila mnie na krzesle i wymyslala co ja bym jeszcze musiala zakupic :) miala super liste i wiekszosc rzeczy u siebie :) kupilam majtki siateczkowe, bepanten, tantum rosa, emulsje laktacyd i nawet poszla obok do apteki /z tej samej firmy/ po magnez dla mnie !!! bo powiedziala ze w aptece to terez zawirusowani ludzie laza i ze mam sobie posiedziec a ona mi wezmie :) no i przyniosla mi Asmag /a nawet jej nie powiedzialam co ma wziac - sama stwierdzila ze ten jest najsensowniejszy!!/ do tego dowalila probki roznych podkladow z SENI /o dupa wiedzialam ze czegos zapomne!! podkladow na lozko nie kupilam!!/ tak ze obsluga ekstra !!!

potem jeszcze zakupilam zapas batonikow i poszlam luknac czy jakies nowe gazetki sie znajda :) na wiecej moje plecki nie pozwolily i teraz wyleguje sie w fotelu bo stanie w pionie nie wchodzi w gre !!!

Oo no i wrucił straszliwy moderator, wcielenie wszelkiego zła i występku :-D:-D:-D

ja piernicze
dość bo urodzę:-D

może ma karaoke:tak:

Wy jesteście niemożliwe-muszę sobie to gdzieś zapisać:tak:

a ja mam urodziny w niedzielę! O! i chcę śnieg:-D
i Lenkę:-D

Ty jutro urodzisz, to już przesądzone :-p

to ktorego listopada robimy i gdzie ???

tylko wymysl jakies miejsce zeby zawstydzic TurboDymoMena...

Dach pałacu kultury jako post komunistycznego symbolu warszawy :-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

PŁACZĘ ZE ŚMIECHU!!!

Ja zapodam jakies kolędy! Juz sobie sporo ściągnęłam!:-D
Barszczyk, pierniczki i śpiew:-) Ktos coś dorzuca?

Wstawiłam foto w albumie:-)
Niech nie będę gorsza!

po pierwsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
a sytuacja niby idzie ku lepszemu..ale jak nie urok to sraczka..
moja mama nie chce go widziec i powiedziala ze jesli do niego wroce to ona tam nie przyjedzie.. !!
no i o wó∟zku i łóżeczku też możemy zapomniec..
dołączam się do życzeń bo ja nie w temacie:tak:
Ania nie dziw się mamie-zobaczysz sama jak będzie z Tobą i Nikolą:tak:
Laski koniec głupot bo mnie brzuch rozbolał ze śmiechu:-D

musisz sie zastanowic jak bedzie dla ciebie i malutkiej lepiej !!
nie powiem że nie zabolało mnie to jak mi mama tak wypaliła..
do tego powiedziała ze po porodzie zabierze mnie do siebie i bedzie trzymac karmic i w ogole az dojde do siebie..
a Bartek nie bedzie mial wstepu..
spotkałam sie dzisiaj z Bartkiem - wiem jedno ..
kocham go.. az za bardzo chyba .. ale no jeny.. ja zyc bez niego nie umiem..

albo głupawka babyboom-owa :-D

reklama

Oo no i wrucił straszliwy moderator, wcielenie wszelkiego zła i występku :-D:-D:-D

Dach pałacu kultury jako post komunistycznego symbolu warszawy :-D:-D:-D

taaaa ona moze byc zarazliwa - glupawka A/H1Grudzien 2009 !! uwaga pandemia nadchodzi !!!!

<łaaaaaaaaaa> tak straszy moderator v!!!! bo CAPSA uzywacie!!!! i kolorkow!!!! i wogole !!!!!!

kto qrna pozwolil na uzywanie takiej ilosci wykrzyknikow !!!!!!

a ten dach to ci chodzi o szpic tej anteny na szczycie ?? obawiam sie ze nie wytrzyma tylu ciezarowek na raz :D

Do góry