reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
reklama
nie powiem że nie zabolało mnie to jak mi mama tak wypaliła..
do tego powiedziała ze po porodzie zabierze mnie do siebie i bedzie trzymac karmic i w ogole az dojde do siebie..
a Bartek nie bedzie mial wstepu..
spotkałam sie dzisiaj z Bartkiem - wiem jedno ..
kocham go.. az za bardzo chyba .. ale no jeny.. ja zyc bez niego nie umiem..

albo głupawka babyboom-owa :-D

Albo jakaś inna. ja cię rozumiem bo nie raz się z moim dochodziłam i się wyprowadzałam.
Jak go kochasz to właśnie musisz troszkę go pomęczyć:szok:

taaaa ona moze byc zarazliwa - glupawka A/H1Grudzien 2009 !! uwaga pandemia nadchodzi !!!!

<łaaaaaaaaaa> tak straszy moderator v!!!! bo CAPSA uzywacie!!!! i kolorkow!!!! i wogole !!!!!!

kto qrna pozwolil na uzywanie takiej ilosci wykrzyknikow !!!!!!

a ten dach to ci chodzi o szpic tej anteny na szczycie ?? obawiam sie ze nie wytrzyma tylu ciezarowek na raz :D

No i mówiłam, że będzie krzycześ :-:)-:)-D

No ale jak stamtąd zlecimy po tej wigilii to się odbijemy jak piłeczki :-)

może w koncu urodzisz :)
ja sie nikomu niedziwie.. nie chce go ogladac nie musi ale to on jest ojcem mojego dziecka ..a nie ona..

Nawet jak się wam nie ułoży to on ma prawo dziecko widywać !!!

Jutro po 18:00
inaczej nie da rady
i koniec
bo postraszę tymi których imion wymawiać nie wolno:-d

Nie proszę tylko nie to:szok:

COS WAM POWIEM:
ale bym chciala z wami rodzic normalnie taki porod w takim smiechu usmierzył by kazdy bol nasze dzieciaczki jakby wyszly zamiasyt płaczu zaczełby sie smiac :-D:-D:-D:-D łahahaha i buahahha

wyobrazilam sobie mine połoznych i lekarzy..
zgraja babek do porodu kazda uchachana.. zamiast odchodzących wód to bysmy sikały ze śmiechu :-D

Lekarz by uciekł i porody same byśmy sobie odbierały :tak:

ja sie zaczelam zastanawiac CO WYŚCIE DZISIAJ PIŁY ???????????????

Jabole :sorry:

to jakieś zmutowane te biedronki ..:-D

Nie one też walczą z turbusem:-D

Do góry