luuuzna
Mama Alanka
i zawsze to przyjemniejsze niz jakas tam lewatywa !!!
OooooO tak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i zawsze to przyjemniejsze niz jakas tam lewatywa !!!
i tak niewazne czy cś pobrudzimy jesli nie zdarzymy ..Najważniejsze jest oczyszczenie przed porodem:-)
Nie liczą się metody - ważny jest skutek!
Najważniejsze jest oczyszczenie przed porodem:-)
Nie liczą się metody - ważny jest skutek!
zapomniałam o kapuście wigilijnej, fasolce po bretońsku heh i innych "bombowych" daniach :]
mi wystarczą frytki i mleko albo pikantny chickenburger czy jakoś takhahah no właśnie, ludzie wymyślają lewatywy.. zamiast dać kobicie śledzia a później jogurt ze śliwkaminie trzeba nic nigdzie wsadzać hahah i efekt taki sam
![]()
mój teżNo mój mąż byłby zachwycony twoim tokiem rozumowania![]()
i tak niewazne czy cś pobrudzimy jesli nie zdarzymy ..
bo wystarczy baka puscic a wiadoma ewakuacja bedzie..
dalej to mozemy nahefcic na biurko lub krzeslo poloznej ktora nam podpadła.. tudziez lekarzowi zamiast w lape to w kieszen marynarki..![]()
Czyli trafimy wszystkie do czyśćcaŁał heh
zaraz wstawię swój bęben i powiecie czy on nisko czy wysoko![]()
i tak niewazne czy cś pobrudzimy jesli nie zdarzymy ..
bo wystarczy baka puscic a wiadoma ewakuacja bedzie..
dalej to mozemy nahefcic na biurko lub krzeslo poloznej ktora nam podpadła.. tudziez lekarzowi zamiast w lape to w kieszen marynarki..![]()
Ja raz zwymiotowalam lekarzowi na fartuch na bloku operacyjnym
Moja wina, że narkoza na mnie długo nie działa?
hehe Natalka Ty już praktycznie rodzisz to już nie ważne czy masz nisko czy wysoko :-) już nasza opinia Ci nie pomoże, bo Twoje godziny są policzone![]()