luuuzna
Mama Alanka
nieee ja mysle, ze narzekaja na zywienie, ze jej badziewiem zasypujemy
Myslisz, że kopsneli by sobie cos extra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieee ja mysle, ze narzekaja na zywienie, ze jej badziewiem zasypujemy
no mozliwe, ze maja jednak swoje smaki, ale nie wiem coMyslisz, że kopsneli by sobie cos extra?
hahahAHHAhahahAhahahahAHa nie moge.... nawet mój mały już nie ma siły dupy wypinać bo tak sobie wyrobiłam mięśnie brzucha od śmiania się haha
łykne sie coli bo.. coraz bliżej święta![]()
dzyń dzyń dzyń,
dzwonią dzwonki sań
oł jeach
hahaha
I teraz mąż ma uraz i pije bo nie może zapomnieć widoku....eeee tam, i tak Marysia z M jak Miłość przebiła wszystkichurodziła sobie na kanapie w domu, a poród odebrał jej mąż
pewnie sie wyrobiła w ciągu jednego odcinka Mody na Sukces hheheheh
hahahAHHAhahahAhahahahAHa nie moge.... nawet mój mały już nie ma siły dupy wypinać bo tak sobie wyrobiłam mięśnie brzucha od śmiania się haha
łykne sie coli bo.. coraz bliżej święta![]()
dzyń dzyń dzyń,
dzwonią dzwonki sań
oł jeach
hahaha
a ta druga - Malgosia juz urodzila ?I teraz mąż ma uraz i pije bo nie może zapomnieć widoku....
kurcze nie ogladalam .... wczoraj popatrzylam na chwile ale nie moglam wywnioskowac czy jest juz PO...
I teraz mąż ma uraz i pije bo nie może zapomnieć widoku....
wlasciwie to popoludnie, ale cicheee masz racjeCiiicha noc...