A
AnOoLa88
Gość
a teraz moze nie jestesmy piekne.. szczupłeheh no tak, po nas będzie widać że jest już PO-będziemy sczupłe, piękne i wogóle. A po Marysi..nie widać czy przed czy po![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a teraz moze nie jestesmy piekne.. szczupłeheh no tak, po nas będzie widać że jest już PO-będziemy sczupłe, piękne i wogóle. A po Marysi..nie widać czy przed czy po![]()
wkurzala sie na meza wiec stwierdzilam ze pewnie dalej hormony dajaheh no tak, po nas będzie widać że jest już PO-będziemy sczupłe, piękne i wogóle. A po Marysi..nie widać czy przed czy po![]()
a teraz moze nie jestesmy piekne.. szczupłei w ogóle?
Ciiicha noc...
heh no tak, po nas będzie widać że jest już PO-będziemy sczupłe, piękne i wogóle. A po Marysi..nie widać czy przed czy po![]()
jestesmy szczuple "inaczej"a teraz moze nie jestesmy piekne.. szczupłei w ogóle?
Jest juz edycja swiąteczna limitowana?! Z misiami?:-)
Jak T wróci z pracy, to go wyślę!
a ta druga - Malgosia juz urodzila ?
a nie wiem czy jest świąteczna edycja już, ale reklamy w tv to już lecą non stop..
a ja sobie kupilam swiatecznego aniolka w tescoa nie wiem czy jest świąteczna edycja już, ale reklamy w tv to już lecą non stop..