luuuzna
Mama Alanka
mam tylko brzydkie mysli![]()
![]()
Tez sobie o tym pomyslałam na samym początku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam tylko brzydkie mysli![]()
![]()
hmmm widze ze sie orientujesz w skladachkupilam sobie owocki suszone na kompot, taki mix gruszka, morele, brzoskwinie, sliwki, jablka, iiiii zauwazylam w skladzie dwutlenek siarki !!! czy bralybyscie sie wogole za to? troche mnie przeraza siarka ....
no ale to dziecku nie zaszkodzi? tak mu siarke podacdwutlenek siarki- w suszonych owockach to stosują do konserwowania.
a co do składów produktów - mam taki nałóg że jak coś jem to czytam sobie opakowania heh i już kojarze co z czego jest zrobione![]()
ok wlaczamledwo zaczela a ja zaraz sie posikam ze smiechu...![]()
ledwo zaczela a ja zaraz sie posikam ze smiechu...![]()
nawet psycholozka sie poplakala , a ta laska to nie ta sama co kiedys byla w odcinku corki i matki co sie wyzywalajaco ubieraja ?ledwo zaczela a ja zaraz sie posikam ze smiechu...![]()
W Smyku są owce na biegunach!!
Chyba mam spory spadek formy, bo nie nadążam za dyskusją.
Albo chwilowo straciłam poczucie humoru, albo już śpie.
I nawet nie nadążam z czytaniem , literki mi uciekają.
A wogóle to mam ponad 160 stron do nadrobienia.