reklama
luuuzna
Mama Alanka
chyba Biedronki na Biegunach![]()
W Smyku są owce na biegunach!!
Moja kumpela zastanawiała się nad tym, no bo chlopiec bujajacy się na koniku czuje się jak kowboj,a kim w takim razie czuje się ujeżdżając owieczke? Zagadka stulecia!
madziara-kr
Fanka BB :)
dziewczyny co z tym kompotem, bralybyscie sie za to czy wywalic ?hmmm widze ze sie orientujesz w skladachkupilam sobie owocki suszone na kompot, taki mix gruszka, morele, brzoskwinie, sliwki, jablka, iiiii zauwazylam w skladzie dwutlenek siarki !!! czy bralybyscie sie wogole za to? troche mnie przeraza siarka ....
luuuzna
Mama Alanka
nooo o której ta kolacja ? zamiast karpia bedzie galaretka z brzoskwiniami okej?zmienimy troche tradycje :>
Prawie jak ryba w galarecie!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
W Smyku są owce na biegunach!!
Moja kumpela zastanawiała się nad tym, no bo chlopiec bujajacy się na koniku czuje się jak kowboj,a kim w takim razie czuje się ujeżdżając owieczke? Zagadka stulecia!
jak juchas ?? samotny na holi!!!!
madziara-kr
Fanka BB :)
mam tylko brzydkie mysliW Smyku są owce na biegunach!!

luuuzna
Mama Alanka
jak juchas ?? samotny na holi!!!!
To ja rezygnuję z owieczki! jestem tradycjonalistką

turbody cos tam to cienias, moj idol to chuck norris on sobie sam porod odbiera ....

ja piłam z mikołajakmiJest juz edycja swiąteczna limitowana?! Z misiami?:-)
Jak T wróci z pracy, to go wyślę!

dwóch i pół-masakra-jakie to jest głupiez seriali to na wspolnej ogladam
i kosci jak nie zasne
no i przyjaciol i dwoch i pol

Boże uchowajMałgosia jeszcze niebardzo. Ona chyba w grudniu urodzi bo nie chce być listopadówką, bo one tam mają za duży porządek a Małgosia nie jest zbyt ogarniętą osobą i woli trzymać z nami / wytrzymać hehe

jak w "job"Wszystko ze Stonkistonek jest więcej niż biedronek
![]()
tam też była stonka

mówisz?Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.
chyba muszę nad tym pomyśleć

Ciąża
Dopuszcza się stosowanie leku Fenistil® krople doustne w okresie ciąży w przypadku ściśle określonych wskazań, na zlecenie lekarza.
Karmienie piersią:
Preparatu Fenistil® krople doustne nie należy podawać kobietom karmiącym piersią.
boje sie dziada
MAŚĆ czy tam krem
ja dostałam od lekarza poradę i sobie go kupiłam

ochydne może i są. Ale jest ich dużo w Polsce, i powinny stać się towarem eksportowym! wtedy wzrosłoby nasze PKB i stalibyśmy się MOCARSTWEM i centrum dowodzenia światem! a kaczory razem z donaldem wysłać w kosmos!
a na prezydenta - Małgosia z M jak Miłość! za bohaterski poród na kanapie we własnym domu, i to na oczach milionów telewidzów!
![]()
To już chyba nawet chucka norrisa zawstydziło

i kolejny cud nad Wisłą się staniepierwszej nie
ale po takim celibacie moze wyrosla nowa![]()

reklama