reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-D:-D:-D Poczytałam i tylko jedno mi na myśl przychodzi: WARIATKI :-D i merrry x-mas :-D:-D Natalka - Ty widze cały dzień niezłymi teksatmi sypiesz :-D:-D:-D Epidemie porodowej grypy chyba mamy. :-D

reklama
Widze ze tu dzisiaj wesolo:-)takiej produkcji to dawno nie bylo:no:

Ja tez o takiej mysle:tak:

kopciuszku dziekuje:)

a ja ide robic salatke z tunczyka bo maz zwolal mi jakas imprezke na 17..
ehhh ostatnia rzecza na jaka mam dzis ochote to goscie....

A nie ma za co;-)

pomysl sobie ze nam to GROZI !! tyle ze bedziemy tam tylko 2 /moze 3 jak allitka wytrzyma :)/

to wszystko jeszcze nei swiadczy o tym ze dorosl do roli ojca ...

Popieram:tak:no ale to nie nasza sprawa.

chyba wiem co czujesz !!!

ciekawe czy w ferworze "wigilijnych przygotowan z biedronki" ktoras zauwazyla ze cherie wypisuja ze szpitala ??!!??

Ja chyba nie doczytalam bo nawet nie wiedzialam ze byla w szpitalu:szok:no ale jawzaniejsze ze wyszla:-)

No i kolejna szczesliwa mamusia:-)super:-)

Mi dzisiaj przyszla kolejna przesylka:-)rózki i przescieradla:tak:juz sa wyprane i sie susza:-)dywan mam czysciutki,teraz czekam bo maja mi przywiesc nowe mebelki tzn, kanape z fotelami:-)juz stare sa wyniesione i mnie to bardzo cieszy:-):tak:

reklama
Do góry