reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja przenosze hehhe do swiat!! nie no chyba tak zle nie bedzie... juz nie chodzi mi o podium... tylko o ta ulge... chce w koncu moc zaczac normalnie chodzic... wiem ze krocze bedzie bolec po porodzie ale to zawsze jest motywacja ze sybciej minie i ze juz blizej niz dalej a tu widoku na to nie mam:-(
A ja się dziś wyjątkowo super czuję:-) Troszkę w pachwince ciągnie, ale ogólnie jest super:-)

reklama
Jaką nową??? jest tylko jedna tam na koncu miasta... byla zamknieta przez 2 tyg bo dach ich ulegl uszkodzeniu ale juz na szczescie ja otworzyli... z tym ze zostaly same lalki i takie duze samochody... a ja chcialam konika na biegunach... pzred chwila widzialam w innym sklepie za 200zl... to juz masakra byla... widzialam tansze po 130 i markowe:-)
słyszałam,że w centrum-niedaleko banku pko też będzie:tak:

słyszałam,że w centrum-niedaleko banku pko też będzie:tak:

Uuuuu to ja nic nie wiem... wiem tylko tyle ze miedzyrzecz mial dostac pieniadze na budowe mega centrum handlowego ale nasz burmistrz poszedl do wiezienia i gorzów sie tym zainteresowal i ze tak powiem ukradl ten pomysl i buduja to centrum w gorzowie. Ale Miedzyrzecz sądzi sie z gorzowem ciekawe co z tego wyjdzie??

Kurcze, chwilę mnie na forum nie było a tu Maruśka urodziła :szok: Zaczynam się bać. Ja też taki stoicki spokój posiadałam jak ona. Nic nie zapowiadało porodu. Dobrze, że dziś wrzuciłam trochę ubranek do prania. Ale torba dalej nie spakowana. Sporo rzeczy jeszcze muszę kupić.
Ale tempo się rozkręciło. Co chwila jakieś niusy. Mea, a ty dosłownie jak reporter TVNu przekazujesz wiadomości z frontu :-) Jestem w szoku.

Dacie wiarę że ostatnie 1,5 h czytałam Was???
Choć już na oczy nie widzę to warto było:-):-):-)
Ja mogę na wigilię zrobić żur z ryby...

Kasiu jeszcze ode mnie wszytskiego najlepszego:-):-):-)

I co poczytałam...a teraz znów muszę iść bo w końcu trzeba się dzieckiem zająć;-)

Kurcze, chwilę mnie na forum nie było a tu Maruśka urodziła :szok: Zaczynam się bać. Ja też taki stoicki spokój posiadałam jak ona. Nic nie zapowiadało porodu. Dobrze, że dziś wrzuciłam trochę ubranek do prania. Ale torba dalej nie spakowana. Sporo rzeczy jeszcze muszę kupić.
Ale tempo się rozkręciło. Co chwila jakieś niusy. Mea, a ty dosłownie jak reporter TVNu przekazujesz wiadomości z frontu :-) Jestem w szoku.

staram sie byc na biezaco :) ... siedze tu w koncu caly dzien i nic nie robie wiec jakos daje rade :D

reklama
Do góry