reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

faktycznie miałyście głupawkę dzisiaj... :laugh2:
a co u mnie... no nic. skurcze co jakiś czas mnie łapią ale rozwarcie ani ruszy, ze swoim ginem mam się widzieć we wtorek i jeśli nic się nie zmieni, to być może cesarka końcem listopada będzie. albo początkiem grudnia.
boli mnie cały brzuch i przełyk mam jakiś, hmm... spuchnięty przez wymioty, nie mogę siedzieć na dupie bo mnie łapią skurcze w pośladek no i boli od zbyt częstego załatwiania potrzeby :sorry:

na pocieszenie dostałam od swojej mamy Padam na twarz. Opowieść o życiu z małym tyrankiem. - Rebecca Eckler - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
siedzę i ryczę ze śmiechu.

ale mam już absolutnie DOŚĆ tej ciąży.

reklama
Witam wieczorkiem.
Zdołałam przeczytać Wasze dzisiejsze posty i podziwiam Wasz talent :-)

Dziewczyny się rozpakowują, gratuluję :-) ja to na pewno przenoszę..

Cherie trzymaj się dzielnie...

A z tą grypą to robi się coraz poważniej, w którymś szpitalu leży dziewczyna, co tydzień temu urodziła zdrowe dziecko, ale sama zapadła na tą cholerną grypę.

Może przyjdzie mróz i wymrozi to cholerstwo... bo przy takiej pogodzie jak teraz to te wirusy szaleją jak chcą...

Zanim nadrobie HEHE a nie mowilam ze jak sie zacznie to na całego to były moje slowa !!! :-):-):-)

A tak wogole moim zdaniem zle sie czyta info o nowo narodzonych malenstwach tzn... bo tez sa tam gratulacje i zanim sie odnajdzie posta wogole kto urodzil jak i kogo hehe to tak dziwnie bo martuska urodzila teraz a wczesniej marta chyba blizniaki tak ??? i tak niewiedzialam na poczatku komu kto sklada gratulacje ... fajnie jakby to bylo oddzielone ale to tylko moja luzna propozycja :-) zapewne i tak zostanie tak jak jest hehe no i oczywiscie sie dostosuje ;-)

w gorzowie lezy juz w szpitalu pod respiratorem w mega ciezkim stanie 27 letni ksiądz
to będzie ich dwóch

i skonczyla sie glupawka.. hmm moze rozejszyj sie jeszcze... moze sulechow??? ja tam nie wiem rodze tu.. nie jest tak zle jak niektorrzy mowia....
sulechów? urodzę zanim dojadę jak już to skwierzyna

Cherie ja też już mam dość
idę robić sałatkę
nie pisać za dużo:tak:

A ja klepie w te kulki ale mnie już nudzą. Mam 76 000 na koncie i mi się nie chce już dalej. To już te chomiki są lepsze jak dla mnie - się pośmiać można :-D

reklama
Do góry