A
AnOoLa88
Gość
no tak bo jedziemy na tej samej daciei ja tez !!!:-) i nawet nie wiecie jak mnie to cieszy...nic innego nie robie tylko odliczam dni do kolejnego skonczonego tygodnia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak bo jedziemy na tej samej daciei ja tez !!!:-) i nawet nie wiecie jak mnie to cieszy...nic innego nie robie tylko odliczam dni do kolejnego skonczonego tygodnia
![]()
byle nie w gorącej wodzie !!dobra dziewczyny, ja mam dość dzisiejszego dnia, idę nalać wody do wanny i się zaszyję tam na jakieś pół godziny (może więcej) z książką...
dobra dziewczyny, ja mam dość dzisiejszego dnia, idę nalać wody do wanny i się zaszyję tam na jakieś pół godziny (może więcej) z książką...
Moja na samym początku w śpiworku z dł. ręk. Pod spodem oczywiście ubrana odpowiednio:-)A pod czym będą wasze dzidzie spały? Bo wybór jest taki, że nie wiadomo, na co się zdecydować: zwykła kołderka, rożek+ kocyk, śpiworek?????
i ja tez !!!:-) i nawet nie wiecie jak mnie to cieszy...nic innego nie robie tylko odliczam dni do kolejnego skonczonego tygodnia
![]()
Hej hej...
znowu mam do nadrobienia jakieś 150 stron :-( Zostawić Was na chwilkę to jakaś katastrofa jest :-( Jutro będę nadrabiać, bo dziś świętujemy :-) 5 lat temu wprowadziłam się do Marcina i tak nam zostało :-) Szkoda tylko, że mam potworny ból głowy i ledwo żyję, bo mogłoby być tak fajnie...
I wiadomość z ostatniej chwili - wyznaczyli mi termin cesarki. Misiulka pojawi się na świecie nie później niż 3.12. Jeśli zechce wcześniej to też będzie CC ale nie planowane ;-). W każdym razie zostało nam 2 tygodnie w dwupaku.
To tyle, zmykam świętować i leczyć migrenę.
Pozdrowionka i do jutra!