Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wykorzystać mężapowiedzcie mi co ma Kasia teraz robić?
1. od jutra zacząć się ruszać, sprzątać, chodzić, biegać, tańczyć sratatata żeby ruszyć to cholerne rozwarcie dalej,
2. leżeć i ani palcem nie kiwać...?
![]()
o taaaaaaaaaaaaaaaak!!!powiedzcie mi co ma Kasia teraz robić?
1. od jutra zacząć się ruszać, sprzątać, chodzić, biegać, tańczyć sratatata żeby ruszyć to cholerne rozwarcie dalej,
2. leżeć i ani palcem nie kiwać...?
![]()
Mi ginka nie mówiła by zaprzestać seksu a skoro nie mówiła to mniemam, że jeszcze możemy;-) Ale i tak robimy sobie dosyć duże przerwy, nie codziennie jak kiedyś bo chętka moja już nie taka no ale to głównie wywołane tym, że kiedyś po seksie skurcze miałam. Teraz nie, ale urazik został.Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.
O Boże, kiedyś ten text już słyszałam. Ale kiedy to byłoEj laska podpaska Ci klaska!
Twój facet też Cię złapał na ten tekst?![]()
Hehe. I nie do mnie:-):-)A Mój na pierwszą randkę kupił mi Coca Colę i zupkę chińską osssstrą bo wiedział, że obie te rzeczy uwielbiam:-) No i różę:-)Moj w kolejce do szatni na dyskotece zapytał co bym zrobiła gdyby mnie złapał za pupę. A ja go pierwszy raz w życiu widziałam.
Ja kiedyś też chodziłam, ale nie przesadzając. Teraz odkąd jestem w ciąży to odzwyczaiłam się totalnie.ja bylam kilka razy ale tak 10 minut maks, przed imprezami zeby nie swiecic bialoscia
jak jest syfna pogoda to naprawde sie milo wygrzewalo
Nooo mnie aż wgięło:-):-) W ogóle się nie spodziewałam, że ona urodzi teraz jakoś:-):-)No to nas Martuska wzięła z zaskoczenia![]()
No, ale Martuska już mogła się rozpakować:-) Ale jak się czaiła hehehe:-)ale się u nas posypało![]()