reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Myslisz ,ze bym mogla zatrzymac to dla siebie. Calemu swiatu oglosze :)
Tak jak teraz swoj brzuch wklejam tak potem bede cycki. Moze ja cycki a niektore z Was kolejne brzuszki :).
No mam nadzieje że się będziesz chwalić :-)Ja jak się uda to jeszcze raz bym chciała zaciążyć i potem też cyce sobie zrobie - a co. :-D

a ja chyba zaczne zbierac na plastyke brzucha:) nigdy mi sie moj nie podobal........... a co bedzie po porodzie?????/:eek:
Mi też się mój wcześniej nie podobał, doceniłam go jak byłam już w ciąży i zaczęłam oglądać dawne fotki. Kiedyś wydawał mi się mój brzuch gruby, zauważyłam, że wcale taki nie był i że Mój J miał rację mówiąc, że patyk jestem a nie że mam gruby brzuszek i że chyba grubego brzuszka nie widziałam:-p

Mi też się mój wcześniej nie podobał, doceniłam go jak byłam już w ciąży i zaczęłam oglądać dawne fotki. Kiedyś wydawał mi się mój brzuch gruby, zauważyłam, że wcale taki nie był i że Mój J miał rację mówiąc, że patyk jestem a nie że mam gruby brzuszek i że chyba grubego brzuszka nie widziałam:-p

chcesz to Ci pokażę :laugh2:

Mi urosly w ciazy. Teraz mam takie fajne C. I jest to tylko utwierdzenie mnie w przekonaniu ,ze takie wlasnie chce juz na zawsze :)
Jestem ogolnie drobna i do tego niska (51kg , 161cm) wiec wiekszy biust w moim przypadku odpada ale takie fajne C to marzenie.

I tez sie zgadzam ,ze jesli byloby naturalne , pelne B to bym nie wymyslala ale takie ni w te ni we wte to bez sensu. A jeszcze nie wiadomo co zostanie po tej ciazy. Tak wiec plan jest - trzeba tylko zrealizowac.

reklama
Do góry