reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no i widzisz, obie ponarzekamy! bo mnie w A ciśnie a w B mi latają na wszystkie strony świata.
moja siostra mnie pocieszyla ze jak sie zacznie karmic to piersi jeszcze urosna !!!
emwu76
Fanka BB :)
Czytalam o plastyce sporo. Chyba bym sie jednak bala takiej operacji
.
Oni tak i miesnie podciagaja i skore . br...
Piersi jakos mnie tak nie przerazaja.
Oni tak i miesnie podciagaja i skore . br...
Piersi jakos mnie tak nie przerazaja.
maggie_f
No mam nadzieje że się będziesz chwalić :-)Ja jak się uda to jeszcze raz bym chciała zaciążyć i potem też cyce sobie zrobie - a co.Myslisz ,ze bym mogla zatrzymac to dla siebie. Calemu swiatu oglosze![]()
Tak jak teraz swoj brzuch wklejam tak potem bede cycki. Moze ja cycki a niektore z Was kolejne brzuszki.

G
Georgina
Gość
Mi też się mój wcześniej nie podobał, doceniłam go jak byłam już w ciąży i zaczęłam oglądać dawne fotki. Kiedyś wydawał mi się mój brzuch gruby, zauważyłam, że wcale taki nie był i że Mój J miał rację mówiąc, że patyk jestem a nie że mam gruby brzuszek i że chyba grubego brzuszka nie widziałama ja chyba zaczne zbierac na plastyke brzuchanigdy mi sie moj nie podobal........... a co bedzie po porodzie?????/
![]()

Chérie
Mama Danielka
moja siostra mnie pocieszyla ze jak sie zacznie karmic to piersi jeszcze urosna !!!
yhm, mnie też tak pocieszali, "jak będziesz w ciąży to Ci urosną", a one ani nie drgnęły

już nie marzę o C, niech będzie to B, ale pełne B a nie jego 1/2

Chérie
Mama Danielka
Mi też się mój wcześniej nie podobał, doceniłam go jak byłam już w ciąży i zaczęłam oglądać dawne fotki. Kiedyś wydawał mi się mój brzuch gruby, zauważyłam, że wcale taki nie był i że Mój J miał rację mówiąc, że patyk jestem a nie że mam gruby brzuszek i że chyba grubego brzuszka nie widziałam![]()
chcesz to Ci pokażę

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wejdzcie sobie na zamkniety i sobie zobaczcie jak wygladam w stroju kapielowym !! bedziecie wiedzialy co ja moge przezywac !!!
emwu76
Mi urosly w ciazy. Teraz mam takie fajne C. I jest to tylko utwierdzenie mnie w przekonaniu ,ze takie wlasnie chce juz na zawsze 
Jestem ogolnie drobna i do tego niska (51kg , 161cm) wiec wiekszy biust w moim przypadku odpada ale takie fajne C to marzenie.
I tez sie zgadzam ,ze jesli byloby naturalne , pelne B to bym nie wymyslala ale takie ni w te ni we wte to bez sensu. A jeszcze nie wiadomo co zostanie po tej ciazy. Tak wiec plan jest - trzeba tylko zrealizowac.
Jestem ogolnie drobna i do tego niska (51kg , 161cm) wiec wiekszy biust w moim przypadku odpada ale takie fajne C to marzenie.
I tez sie zgadzam ,ze jesli byloby naturalne , pelne B to bym nie wymyslala ale takie ni w te ni we wte to bez sensu. A jeszcze nie wiadomo co zostanie po tej ciazy. Tak wiec plan jest - trzeba tylko zrealizowac.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
yhm, mnie też tak pocieszali, "jak będziesz w ciąży to Ci urosną", a one ani nie drgnęły![]()
już nie marzę o C, niech będzie to B, ale pełne B a nie jego 1/2![]()
mi w ciazy tez jakos mega nie urosly /w co wieksze biustonosze wchodze !!/