reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

J amialam ladne piersi choc male przed ciaza. Po pierwszej ciazy lekko zgubily ta jedrnosc ale poniwaz male wiec mi ze tak powiem nie wisialy. Jak zaczelam brac tabletki hormonalne antykoncepcyjne piersi sie lekko zaokraglily. Mimo to nigdy nie byly takie jakbym chciala.
Teraz po tej drugiej ciazy nie mam zamiaru wracac do hormonow. Wystarczy mi tyle lat ile do tej pory sie ich nalykalam. W zwiazku z tym nie mam co liczyc ,ze cokolwiek pomoze im nabrac ladnego "dziewiczego" ksztaltu poza silikonem :)

A skoro jestesmy przy antykoncepcji to czy ktoras z Was planuje spirale?
Podobno mozna zalozyc juz nawet 4 tyg po porodzie. Mysle ,ze 6 byloby rozsadniejsze.

ja jeszcze nie zastanawiałam sie nad anty po ciazy mysle ze na pierwszej wizycie po połogu bede rozmawiac z lekarze zobacze co mi zaproponuje wczesniej brałam tabletki i plastry tez by juz nie chciała wracac do tabletek boje sie jakos tej zatorowosci

reklama
Jesli chodzi o silikon i karmienie to nie ma problemu. Problem w tym ,ze po kolejnej ciazy piers moze sie i tak znieksztalcic co wiaze sie z kolejna operacja . Po co kolejny wydatek. Chyba lepiej poczekac . No, chyba ,ze ktos planuje dluzszy odstep czasu miedzy dzidziusiami i nie ma obaw przed poprawka a pieniazki nie maja znaczenia.

no faktycznie ;-) mi to do głowy nie przyszło

dzień dobry wszystkim śpiącym :-)
Ja mam jednak inny zegar niż Wy, padam o 20, wstaję o 5 :-)

a ja mam znowu mega zgage !!!

jeszcze troszkę mea, mnie męczyła, ale jak brzuch opadł przeszło jak ręką odjął, no chyba, że się o nią postaram i się objem czymś ...

Ja znowu mam wrażenie że brzuch mi pęknie, piekący ból w górze brzucha, ale znowu czuję to mięśniowo. Nawet kichnąć nie mogę ...

Ostatnia edycja:
Witam porannie:tak: Obudziłam się dzisiaj wczesniej przez ból zęba:wściekła/y: wziełam paracetamol, mam nadzieje, że chociaz troche usnieży ból... a jak nie to dentysta wita:-(

Mea mi troche brzuch opadł i zgaga też mnie opuściła, więc głowa do góry... naprawde mega ulgę poczułam..... za to teraz dostaję kopniaki w wątrobę więc ból watroby zastąpił zgagę...

Czytam, że o plastyce piersi mowa hehe Pamietam jak karmiłam Antka to byłam przerażona, ze mam mega flaki a nie cycki:-( no ale po odstawieniu go od piersi (po roku) zaczęły wracać do swojego pierwotnego wygladu sprzed ciązy i za pół roku były już mniejsze i jędrne:tak: Poza tym dużo ćwiczyłam;-) No ale gdyby tak sie nie stało to na pewno na sylikony bym zbierała:tak:

u mnie wchodza w gre tylko miekkie biustonosze na fiszbinach ... zadnych usztywnianych nie moge zalozyc !!!

ja za to nie usztywnianych sobie nie wyobrazam... przed ciążą miseczka B i nie wiecej... heheh teraz czasem nie wiem jak kupować... bo kupuje D jest si, kupuję F tez jest si... ale rozmairówka chyba jest pokręcona... tylko myslalam ze w takich sklepach jak Triumph mozna kupic bardziej realna rozmiarowke hehhe:-)

To u was jest tylko jedna Biedronka:szok:u nas sa chyba 4:tak:

Kopciuszku moje miasteczko jest bardzo małe.... jest tu 1 lidl 1 biedronka 1 netto 1 tesco i 1 Inter Marche:-p

he he na szczescie nie mialam dziś dużo nadrabiania.. ciekawe czy dziewczyny dziś znowu napiją się soku z żuka.
Ja mam dziwne kłucia w prawej stronie brzucha... jakby mnie córcia wszedzie jakąs igłą kuła... kurczę jakie to jest bolesne... zauwazylam u siebie zmaine nastroju za pomoca mojego meza.. ze ejstem strasznie nerwowa i szybko placze... moze znow jakas burza hormonow???

dzień dobry wszystkim śpiącym :-)
Ja mam jednak inny zegar niż Wy, padam o 20, wstaję o 5 :-)

jeszcze troszkę mea, mnie męczyła, ale jak brzuch opadł przeszło jak ręką odjął, no chyba, że się o nią postaram i się objem czymś ...

Ja znowu mam wrażenie że brzuch mi pęknie, piekący ból w górze brzucha, ale znowu czuję to mięśniowo. Nawet kichnąć nie mogę ...

No to jesteśmy we 2 bo ja mam identyczny zegar:-)

reklama
Witam porannie:tak: Obudziłam się dzisiaj wczesniej przez ból zęba:wściekła/y: wziełam paracetamol, mam nadzieje, że chociaz troche usnieży ból... a jak nie to dentysta wita:-(

Mea mi troche brzuch opadł i zgaga też mnie opuściła, więc głowa do góry... naprawde mega ulgę poczułam..... za to teraz dostaję kopniaki w wątrobę więc ból watroby zastąpił zgagę...

Czytam, że o plastyce piersi mowa hehe Pamietam jak karmiłam Antka to byłam przerażona, ze mam mega flaki a nie cycki:-( no ale po odstawieniu go od piersi (po roku) zaczęły wracać do swojego pierwotnego wygladu sprzed ciązy i za pół roku były już mniejsze i jędrne:tak: Poza tym dużo ćwiczyłam;-) No ale gdyby tak sie nie stało to na pewno na sylikony bym zbierała:tak:

kochana wspolczuje Ci przechodzilam porzez to bardzo niedawno!! skonczylo sie na wyrywaniu i suchym zębodole a zadne leki mi nie pomagaly.. apap bralam przed snem bo tylko on pozwalal mi 2 max 3 godz pospac.
Mam nadzieje ze ty z tego wyjdziesz lepiej bo ja się aż 3 tyg meczyłam z bólem!!

Do góry