reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniash - grunt to pozytywnie myslec, choc pewnie na Twoim miejscu bylabym spanikowana

Ale jak sie czyta o tych wszystkich przypadkach utraty dziecka, czy o przeroznych chorobach z jakimi dzieci sie rodza, to mozna sobie pomyslec jakim wielkim cudem jest urodzic zywe i zdrowiutkie dziecko.

w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.

aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?

dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)

w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.

aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?

dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)

Coyote...witaj "po latach"....hehehe:-D, co do listy...nie ma problemu, tylko mozna by ją aktualizowac, bo dużo dziewczyn zna juz płec dziecka:tak:

No i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:-)

A teraz lece budzic córcie bo do przedszkola nie zdążymy:sorry:

Aga002- ależ się pośmiałam z Twojej psiny :-D Zwierzaki już tak mają- moje znikają na cały dzień, jak chce któregoś wyczesać, to chowają się po kątach, ale na dźwięk otwieranej lodówki od razu są w kuchni! Nasz pies na szczęście żebrze 'biernie' tzn. lezie sprawdzić, czy nic nie dostanie a potem wraca do siebie, ale z kotem jest problem, bo kradnie! Raz prawie w lodówce go zamknęłam :szok:, a odwróciłam się tylko na momencik, żeby garnek odłożyć.

Zielona maupo- gratulacje! Niech dziewusia rośnie :-D

A ja wlasnie po USG. Mamy 26 centymetrow dziewczynki. Wazy 246 gramow i ma dlugasne nogi - to po mnie :tak: i duze posladki - to odziedziczyla po meksykanskich przodkach :-). A poza tym jest wstydliwa i bardzo dlugo nie chciala sie ujawnic, zaciskajac nogi (oby ten zwyczaj jej pozostal przez nastepne 20 lat :-))

Serducho ma 4 komory i bije 145 razy na minute. Wszystko inne tez super.

Nasza kochana Kostka, Konstancja :-):-):-)

SUPER wielkie GRATULACJE !!!!!!!!!! mamy kolejną zdrową dziewuszkę :-)

Matko ile tragedii dokoła, w 8 miesiącu czlowiek już odlicza dni do porodu, a tu takie nieszczęście.

Gratuluję kolejnej dziewusi. Na początku wysyp samców, a teraz mały babiniec zaczyna się robić.

To nie było od Ciebie , bo Twój nick pamiętam ,, a nie wysłałam ?:eek: już lece sprawdzać ... jestem już wysłałam .
tamta prośba była od dziewczyny która napisała 8 postów :tak:

To pewnie o mnie ale czytam forum kwietniówek od tak dawna że czuję się jedną z was chciałam też pochwalić się brzuszkiem ale ok. poczekam:-)

Kurcze ale natworzyłyście dziewczyny od wczoraj od 20 godz. czy wy nie sypiacie. Bo ja o 22 to już wykąpana w łóżeczku smacznie śpię do 6 aż mnie budzik zbudzi.:eek:

Dzien dobry Mamusie:tak:

Gratuluje kolejnej dziewczynki!!! Oby tak dalej! :-D:-D:-D

Ja po śniadanku i czekam do wieczora na wizyte u gina, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...:sorry:

reklama
Witajcie dziewczyny;-).
Zielona maupa ogromne gratulacje:tak:.
Ja idę do lekarza na 10.30 bo gardełko niestety boli, zobaczymy co powie. A po południu mam wizytę u ginki. No i okazuje się żespędzę pół dnia u lekarzy, niaźle:sorry:.

Do góry