reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Może rzeczywiście drapanie wywołuje jakiś dziwne dźwięki :-) U mnie Mały potrafi nawet trochę "podążać" za ręką, jak się drapię, albo lekko stukam w brzuch. Robię tak zwłaszcza wtedy, kiedy nie rusza się przez jakiś czas. Tak go sprawdzam :tak:

ja tak samo:-) tylko u niej nie musze prosić się o ruchy z tym że jak śpi czasem sobie albo grzecznie leży a mi się nudzi i chcę z nią pogadać to ja wtedy tez szturchnę albo się podrapię i już dzieciątko do mnie przemawia:-)

reklama
widze listopadówki szaleja po malu.. wczoraj kolejne 2 sie rozpakowaly nononono juz maja 49 malenstw... tylko tam tez sa wrzesniowe i pazdziernikowe wiec z samego listopada nie ma ich az tak wiele.

Fajnie jest sobie tak "pogadać" z maluszkiem, mimo, że jeszcze się go nie widzi :-)
Ciekawe, że z tatusiem rozmawia całkiem inaczej - robi się bardziej aktywny jak tata do niego mówi albo dotyka brzucha. W każdym razie nawiązuje kontakt :-D

Fajnie jest sobie tak "pogadać" z maluszkiem, mimo, że jeszcze się go nie widzi :-)
Ciekawe, że z tatusiem rozmawia całkiem inaczej - robi się bardziej aktywny jak tata do niego mówi albo dotyka brzucha. W każdym razie nawiązuje kontakt :-D

O proszę.. u nas jest na odwrót. Jak córcia rozrabia a tata do niej przemówi i dotknie brzucha to się od razu uspokaja. Śmiejemy się ze mała wie kogo od poczatku ma się słuchać:-)

Witam sie i ja z rana,moze nie tak wczesnego jak kolezanki ale jak dla mnie jest wczesnie:tak:tymbardziej dzisiaj:tak::wściekła/y:
a ja mam znowu mega zgage !!!

Moge ci podac reke:tak:pol nocy mnie ta fran... meczyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przewracalam sie z boku na bok i myslama ze oszaleje:-:)wściekła/y:u ciebie to moze bym sie tak nie dziwila ze mialas zgage po 3 czy 4 milkiłejach (nie wiem jak sie to pisze),ja nie jadlam nic takiego po czym moglo mnie palic a takiej zgagi to ja juz dawno nie pamietam:no::wściekła/y:dala czadu wczoraj:-(

widze listopadówki szaleja po malu.. wczoraj kolejne 2 sie rozpakowaly nononono juz maja 49 malenstw... tylko tam tez sa wrzesniowe i pazdziernikowe wiec z samego listopada nie ma ich az tak wiele.

A czemu u nich sa i wrzesniówki???

Ja chyba zaraz ide znowu do lozka odespac ta nocke:tak:jeszcze na dodatek mnie glowa boli:-(

MAARTA100 dobrze ze ja nie wiem co to znaczy bol zeba:-)jakos ci nie zazdroszcze:no:

Witam się :) jeszcze opakowana, dziękuję ślicznie za SMS/ki i za pamięć, teraz pozostaje czekać jak na minie , byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać .... na USG mały owiniety 2 x pępowiną więc zobaczymy jak to będzie, skurcze są ale nie tak silne jak wcześniej, szew trzyma , zobaczymy może się uda donosić już tak niewiele brakuje :tak: ale strachu było, że ho-ho ....... aż się boję, że osiwieję z nadmiaru wrażeń. Zabieram sie do nadrabiania BB/owej lektury. Postaram się potem wstawić fotki mojego kącika dla malucha, niestety nie ja dekorowałam ale wyszło super :) pozostaje tylko czekać ......

reklama
Moge ci podac reke:tak:pol nocy mnie ta fran... meczyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przewracalam sie z boku na bok i myslama ze oszaleje:-:)wściekła/y:u ciebie to moze bym sie tak nie dziwila ze mialas zgage po 3 czy 4 milkiłejach (nie wiem jak sie to pisze),ja nie jadlam nic takiego po czym moglo mnie palic a takiej zgagi to ja juz dawno nie pamietam:no::wściekła/y:dala czadu wczoraj:-(

Witam.
U mnie też zgaga nie daje spokoju. To znaczy, że brzuch jeszcze wysoko... najgorzej w nocy, bo muszę wstawać i trochę pochodzić, żeby choć trochę ustąpiła...

Ja chyba zaraz ide znowu do lozka odespac ta nocke:tak:jeszcze na dodatek mnie glowa boli:-(

Chyba zrobię to samo...

Do góry