reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam sie i ja z rana,moze nie tak wczesnego jak kolezanki ale jak dla mnie jest wczesnie:tak:tymbardziej dzisiaj:tak::wściekła/y:

Moge ci podac reke:tak:pol nocy mnie ta fran... meczyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przewracalam sie z boku na bok i myslama ze oszaleje:-:)wściekła/y:u ciebie to moze bym sie tak nie dziwila ze mialas zgage po 3 czy 4 milkiłejach (nie wiem jak sie to pisze),ja nie jadlam nic takiego po czym moglo mnie palic a takiej zgagi to ja juz dawno nie pamietam:no::wściekła/y:dala czadu wczoraj:-(

A czemu u nich sa i wrzesniówki???

Ja chyba zaraz ide znowu do lozka odespac ta nocke:tak:jeszcze na dodatek mnie glowa boli:-(

MAARTA100 dobrze ze ja nie wiem co to znaczy bol zeba:-)jakos ci nie zazdroszcze:no:

nie wiem czemu no ale z tego co widzialam to byla tam dziewczyna ktora uridzila we wrzesniu i byla w 35 tyg.. chyba ze poprostu to wczesniak.

NeSSi trzymaj sie, 2 tyg to nie tak długo, dasz radę:-)
I mi chce sie spać.... ale ja w dzien nie potrafię zasnąć:-(
No a ząb swędzi a nie boli;-) jak tak bedzie trzymac to jutro pójde do dentysty, nie bede się męczyć, dzisiaj neistety nie mam kiedy.... przychodzi Pani od sprzątania, no a później z Antosiem do alergologa jadę i wieczorem na imprezke urodzinową do Antka kumpla idziemy.

Cześć Kobietki,
ja od rana nerwy,:wściekła/y:
dorabialiśmy kluczyk z immobiliserem do Opla bo nie było zapasowego i już trzeci raz okazało się że coś spieprz.... bo auto nie odpala gaśnie i koniec. :no:Ja tego gościa chyba dziś na suchej gałęzi powieszę jak przyjedzie....
Jak mi przyjdzie jechać do szpitala i auto nie będzie chciało odpalić to mnie chyba te wody płodowe zaleją..:wściekła/y:
A jeszcze dziś wizyta u ginki mam nadzieję, że to naprawi, bo będzie podwójnie wieszany....
A teraz poczytam co u was się działo wczorajszym wieczorem...:tak:

Cześć Kobietki,
dorabialiśmy kluczyk z immobiliserem do Opla bo nie było zapasowego i już trzeci raz okazało się że coś spieprz.... bo auto nie odpala gaśnie i koniec. :no:Ja tego gościa chyba dziś na suchej gałęzi powieszę jak przyjedzie....
Jak mi przyjdzie jechać do szpitala i auto nie będzie chciało odpalić to mnie chyba te wody płodowe zaleją..:wściekła/y:
A jeszcze dziś wizyta u ginki mam nadzieję, że to naprawi, bo będzie podwójnie wieszany....

Ojoj to nie zaciekawie:-) zycze milej wizyty u ginki i samych radosnych wiesci:-)

Cześć dziewuchy;-) Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać i zaraz na wykład uciekam. Po południu jedziemy z męzem zamówic nasz wózeczek dla bobo- jedo fyn, żaden inny, hehe, nic nas nie przekona;-)
Oj współczuję zgagi i bólu zęba... Ja ani jednego ani drugiego- odpukać- w zyciu nie miałam więc średnio wiem jak to jest.
Cherie, Nessi- jeszcze trochę dziewczyny, już tak niedużo zostało, dacie radę.
Lecę zrobić jakiś makijaż, papatki

Cześć Kobietki,

My tez nie mamy zapasowego:no:i czasami dzieje sie tak samo jak ty piszesz:wściekła/y:chcemy zapalic a on po chwili gasnie:tak:i sami nie wiemy co jest grane:eek:czy to immobiliser sie piepszy czy moze ten kluczyk.

Ja sie witam z rana :) na zgage jak zwykle jem pol nocy migdaly i jakos dzieki temu daje sie spac :) ale jak jest kiepsko to wstaje na chwile i troszke ulzy :) a dzis to bylam tak zmeczona rano ze nawet nie wstalam robic mariuszowi kanapek!! ale cyba widzial ze sie mordowalam i nic nie powiedzial tylko na spaniu dostalysmy calusa i pojechal do pracy :)

teraz smigne nastawic jakies sniadanko bo to juz ta godzina :)

Fajnie jest sobie tak "pogadać" z maluszkiem, mimo, że jeszcze się go nie widzi :-)
Ciekawe, że z tatusiem rozmawia całkiem inaczej - robi się bardziej aktywny jak tata do niego mówi albo dotyka brzucha. W każdym razie nawiązuje kontakt :-D

u nas jest tak ze jak tatus przyjdzie i pogada z agatka to jest zaraz spokoj :) kopnie go raz czy dwa ze niby sie rozumieja i daje spokoj :) i tylko dzieki temu ja zasypiam !! bo tatus najpierw uspi mala a potem ja moge si espokojnie ulozyc :)

reklama
Ja sie witam z rana :) na zgage jak zwykle jem pol nocy migdaly i jakos dzieki temu daje sie spac :) ale jak jest kiepsko to wstaje na chwile i troszke ulzy :) a dzis to bylam tak zmeczona rano ze nawet nie wstalam robic mariuszowi kanapek!! ale cyba widzial ze sie mordowalam i nic nie powiedzial tylko na spaniu dostalysmy calusa i pojechal do pracy :)

teraz smigne nastawic jakies sniadanko bo to juz ta godzina :)

u nas jest tak ze jak tatus przyjdzie i pogada z agatka to jest zaraz spokoj :) kopnie go raz czy dwa ze niby sie rozumieja i daje spokoj :) i tylko dzieki temu ja zasypiam !! bo tatus najpierw uspi mala a potem ja moge si espokojnie ulozyc :)

To nasze córeczki są podobne do siebie i obie słuchają swoich Tatusiów:-)

Do góry