reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez juz zapowiedzialam ze jak do jesieni nastepnego roku nie bede wygladala ladnie to sie wybieram na plastyke brzucha i cycorow...
i mam gdzies co kto bedzie mowil..
ja sie musze dobrze czuc w swoim ciele a nie kryc sie w dou/...

Nessi na pewno dasz rade...
2 tyg to pikus przy tych 35;-)

ja niemoglam zasnac przez wiatr...i padlam w koncu o 2...
rano telefony meza mnie obudzily..
i teraz boi mnie glowa...
ehhh czuje ze to bedzie zly dzien....:wściekła/y:

napij sie soku z żuka... on ma magiczna moc co bylo widac wczoraj u niektórych:-)

reklama
Witam się :) jeszcze opakowana, dziękuję ślicznie za SMS/ki i za pamięć, teraz pozostaje czekać jak na minie , byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać .... na USG mały owiniety 2 x pępowiną więc zobaczymy jak to będzie, skurcze są ale nie tak silne jak wcześniej, szew trzyma , zobaczymy może się uda donosić już tak niewiele brakuje :tak: ale strachu było, że ho-ho ....... aż się boję, że osiwieję z nadmiaru wrażeń. Zabieram sie do nadrabiania BB/owej lektury. Postaram się potem wstawić fotki mojego kącika dla malucha, niestety nie ja dekorowałam ale wyszło super :) pozostaje tylko czekać ......

nessi a co z ta pempowina ?? bedziesz miala juz na 100% CC ??

napij sie soku z żuka... on ma magiczna moc co bylo widac wczoraj u niektórych:-)
gdybym taki miala to bym wyduldala...
jeszcze maz mi trabi od dwoch dni ze koniec z jezdzeniem po sklepach bo grypa..
ale jak go mamusia umowila do lekarza do chirurga to polecial do przychodni punblicznej gdzie pelno grypy...
nie iwem po co jak do piekar mamy znow jechac za dwa tygpdnie....
:wściekła/y::wściekła/y:
nawet sie nei zapytala czy chce tylko zadzwonila ranoz pracy i oznajmila...:wściekła/y::wściekła/y:
ehhh ale on juz widzi ze sie tu mecze...i musimy cos z tym zrobic...

ty jeszcze nawet 38 tygodnia nie skonczylas !!

no wiesz z tym ze moja ciaza na pewno jest wczesniejsza niz to na usg wyszlo... wiadomo ze dzieci rosna roznie... raz szybciej raz wolniej.. a wg mnie i OM dzidzia jest juz w 38 skonczonym.. no ale zobaczymy co to bedzie... w koncu bezpieczy porod teraz juz takze jest.... z koncem 36 tyg.. wiadomo ze lepiej czekac dluzej ale jak ktos cierpi to chce szybciej sobie ulzyc.. prawda??

No nadrobiłam poczytałam...
NeSSi na pewno dasz radę leż odpoczywaj i delektuj się ostatnimi chwilami spokoju jak to mi ostatnio koleżanka powiedziała:-)

To i ja się witam rankiem:-) TeZ dziś za bardzo nie pospałam bo mała już o 7 się obudziła! Ale za to w swoim nowym łóżeczku:-):-) Już drugą noc sama spała i jestem z niej bardzo dumna;-)

Witam się :) jeszcze opakowana, dziękuję ślicznie za SMS/ki i za pamięć, teraz pozostaje czekać jak na minie , byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać .... na USG mały owiniety 2 x pępowiną więc zobaczymy jak to będzie, skurcze są ale nie tak silne jak wcześniej, szew trzyma , zobaczymy może się uda donosić już tak niewiele brakuje :tak: ale strachu było, że ho-ho ....... aż się boję, że osiwieję z nadmiaru wrażeń. Zabieram sie do nadrabiania BB/owej lektury. Postaram się potem wstawić fotki mojego kącika dla malucha, niestety nie ja dekorowałam ale wyszło super :) pozostaje tylko czekać ......

Biedna...trzymamy kciuki....a z tą pępowiną to jest wskazanie do CC?

reklama
A ja rano wysłałam mojego mężulka do apteki bo Hani zaczyna się jakiś kaszel...i ponoć pod przychodnią tyle aut że szok:szok::szok::szok: Ludzie chyba już szaleją i boją się świńskiej grypy:no: Lepiej teraz się nie wybierać do lekarza;-)

Do góry