reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Moje ziemniaczki gotuja sie 40 - 45 minut:-) nie narzekam i kupuje od jednego dostawcy takze mam sprawdzone.. zreszta ja z zawodu jestem ROLNIKIEM hehe takze staram sie wybierac to co najlepsze.... jadlyscie te ziemniaki co maja czerwoną skórkę???

Ja tez od jednego dostawcy i mam sprawdzone i kupujemy u jednego a czasem dostane nawet worek czy dwa ze wsi od babuli jednej czy drugiej heheh ,.....

nie a jakie to sa?? hehe

reklama
dzień dobry!

widzę, że prawie wszsytkie mamy problem z bólem głowy, ja ledwo na oczy widzę tak mnie ciśnie potwornie, to przez to ciśnienie cholerne. w dodatku jakoś mi ciężko oddychać, no nic będę leżeć i tak nie mam wyjścia.
muszę kupić foteliki moim dzieciom, bo Rozalka już do 18kg dobija, no i dla malutkiej muszę jakiś nabyć, bo ten po Rozalce kuzynce pożyczyłam ale chyba na wieczne oddanie. ale nie wiem, niby byłam już zdecydowana na concordy, ale nie wiem, na nic nie moge się zdecydować.

na wymioty nie stosować smecty!!! moi lekarze zawsze powtarzaja i moja ginekolog i pediatra Rozalki.
jak są bardzo uporczywe to płyn megace, ale przedewszystkim probiotyki i jakieś nawodnienie np.orsalit.

Moje ziemniaczki gotuja sie 40 - 45 minut:-) nie narzekam i kupuje od jednego dostawcy takze mam sprawdzone.. zreszta ja z zawodu jestem ROLNIKIEM hehe takze staram sie wybierac to co najlepsze.... jadlyscie te ziemniaki co maja czerwoną skórkę???

Ja jadłam. W środku są bardziej żółte niż normalne? Jeżeli to te, to były super i GOTOWAŁY SIE 20 MIN!!! ;-)

Ja tez od jednego dostawcy i mam sprawdzone i kupujemy u jednego a czasem dostane nawet worek czy dwa ze wsi od babuli jednej czy drugiej heheh ,.....

nie a jakie to sa?? hehe

Bardzo pyszne i błyskawicznie się gotują a ludzie ich nie kupuja bo myślą ze to są już niedobre ziemniaki:-)
np. Rosalind lub Laura II

Nie ale jadłam kiedyś takie z różową... Ja z kolei jestem technikiem technologii żywności.. a po studiach mgr ochrony środowiska...

dzień dobry!

widzę, że prawie wszsytkie mamy problem z bólem głowy, ja ledwo na oczy widzę tak mnie ciśnie potwornie, to przez to ciśnienie cholerne. w dodatku jakoś mi ciężko oddychać, no nic będę leżeć i tak nie mam wyjścia.
muszę kupić foteliki moim dzieciom, bo Rozalka już do 18kg dobija, no i dla malutkiej muszę jakiś nabyć, bo ten po Rozalce kuzynce pożyczyłam ale chyba na wieczne oddanie. ale nie wiem, niby byłam już zdecydowana na concordy, ale nie wiem, na nic nie moge się zdecydować.

na wymioty nie stosować smecty!!! moi lekarze zawsze powtarzaja i moja ginekolog i pediatra Rozalki.
jak są bardzo uporczywe to płyn megace, ale przedewszystkim probiotyki i jakieś nawodnienie np.orsalit.

Wiesz co dzikei Twojej wiadomosci wpadlam na to ze skoro glowa mnie boli to warto mierzyc cisnienie... bo oczywiscie grzeczna Justynka od 3 dni nie mierzy cisnienia ani nie beirze witaminek i magnezinu!!!

reklama
Do góry