reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Dziewczyny a dawajcie tez linki z butami/ciuchami w wersji PL, proszę.... :zawstydzona/y::-( Mnie aż skręca jak widzę zagramaniczne ciuchy.;-)

Ja akurat z De wiec mam linki niemieckie ;)

Szukalam wlasnie w wersji pl ale niestety slaby wybor i jakies stare modele zazwyczaj....:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamusia 23008 witam serdecznie i ja :-) kochana poluibisz ba nawet okochasz siebie w taki towarzystwie jka Ci pomoge kilka terapii wstrasowych i bedziesz moiwc inaczej :-):-):-)
no mam taka nadzieje kochana
Dziewczyny a dawajcie tez linki z butami/ciuchami w wersji PL, proszę.... :zawstydzona/y::-( Mnie aż skręca jak widzę zagramaniczne ciuchy.;-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czesc Mamuśki!!!
tyle juz Was czytam i nie moge sie zabrac zeby napisac!
no wiec ja mam 176 cm i waże 75kg jaki jestem typem nie mam pojecia:no::no: moze powoli dojde!
mam małe cycki duży brzuch i długie nogi;-):tak: co jest moim atutem! i nad tym zawsze sie skupiam i na ramionach aaaa i pupa mi sie pardzo podoba!
moim zdaniem ważne jest to jaka siebie spostrzegamy! jak sie czujemy w swoim ciele bo jeśłi nam jest z nim dobrze to i innym tez bedzie;-) ja nie narzekam! jest super nie jestem chodzącym wieszakiem a to ze media kreuja wszystko na rozmiar 36 to juz inna sprawa!;-) my i tak wiemy ze 42 jest sexi:tak: ;-)

a odpowiedni ubiór i dobranie ubran jest w stanie odjac nam pare kilo;-)
no to tyle wywodu :-D

hej dziewczyny:happy:
można do was dołączyć????
ja jestem typowa klepsydra duży biust ,wcięcie w tali,odstający brzuch,mocne nawet bardzo mocne nogi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
właśnie od kilku dni usiłuję kupić sobie spodnie jeansowe i buty zimowe i jakos nie mogę:wściekła/y: marzyłam o butach typu oficerki ale moja szeroka stopa numer 41 i grubaśne łydki w nic nie wchodzą to samo z jeansami jak dobre w pasie to na udziska nie wchodzą a jak na udach dobre to w pasie jakies 15 cm luzu:eek:ostatnie jeansy jakie mam zaczynaja sie perzecierać i przyjdzie mi chodzićw dresach:-(
laseczki kochane proszę o pomoc bo zwariuję a moja rodzina przy mnie:cool2::cool2:

Ja bym musiala ciagle do dentysty chodzic zeby wstawiac jakbym chodzila w takich butach :-D:-D:-D
hmm ja szukam na brytyjskich i irlandzkich bo tylko tam kupuje,bo mieszkam w IRL..
Mała może nie, ale wysoka raczej też;-) Całe 162cm:-)
ee tylko 5 cm nizsza ode mnie ;-)butami mozna nadrobic :-D
hej dziewczyny:happy:
można do was dołączyć????
ja jestem typowa klepsydra duży biust ,wcięcie w tali,odstający brzuch,mocne nawet bardzo mocne nogi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
właśnie od kilku dni usiłuję kupić sobie spodnie jeansowe i buty zimowe i jakos nie mogę:wściekła/y: marzyłam o butach typu oficerki ale moja szeroka stopa numer 41 i grubaśne łydki w nic nie wchodzą to samo z jeansami jak dobre w pasie to na udziska nie wchodzą a jak na udach dobre to w pasie jakies 15 cm luzu:eek:ostatnie jeansy jakie mam zaczynaja sie perzecierać i przyjdzie mi chodzićw dresach:-(
laseczki kochane proszę o pomoc bo zwariuję a moja rodzina przy mnie:cool2::cool2:

Ja tez mam noge 41 a czasem to nawet 42:szok: a z jeansami mialam tez san problem co ty i jeszcze trzy dni temu plakalam bo od ponad 3 lat wogole w jensach nie chodzilam bo takowych nie znalazlam.Ale w koncu kupilam 3 pary odrazu:zawstydzona/y:

reklama
Do góry