reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

U mnie już♥ po odwiedzinach, mama przywiozła ogórkową i gołąbki a potem jeszcze teść fasolkę po bretońsku, a teraz umyłam głowę i powoli szykuję się na wizytę do ginki, pewnie się zdziwi jak mnie zobaczy w dwupaku :-)

reklama
Monia nie dziwię ci się że tak się stresujesz!!! Ale myśl pozytywnie! A my trzymamy kciuki:tak:

Chyba mogę tu napisać że Martuśka też już w domu.....jak to super jak po jednym dniu można iść do domu:-) Jak znajdzie trochę czasu to zajrzy do nas:-)

Czesc mamuski.
Najpierw sprawdzilam czy zadna nie urodzila i nie ma takiej wiadomosci. Chyba wiec wszystkie w komplecie :)
Asia podobno wrocila ale jeszcze sie nie pojawila, nie?
Jak sie zaczal dzien?
U mnie leje i nic sie nie chce. Co prawda 14 stopni ale psa by nie wygonil na taki deszcz.

Wlasnie dostalam list ,ze przyznali mi maciezynski. Od 24.11.09 do 24.05.10.

My tam seksik caly czas. fakt ,ze leniwi jestesmy troszke bo to juz niewygodnie ale nadal tak 2 razy w tyg. I to bez ubranka. A ja jutro zaczynam 38 tydz.
Jak nic nie dolega to mozna spokojnie. W ubranku pewnie bezpieczniej bo infekcji zadnej nie bedzie a i szyjka nie bedzie reagowala. Choc czytalam ,ze jesli ciaza jest prawidlowa do do 38 tyg szyjka i tak na sperme nie reaguje.

reklama
Cześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.
A czemu cc a nie sn? Wreszcie jesteś! Klapsy się należą:tak::tak:

Do góry