U mnie już♥ po odwiedzinach, mama przywiozła ogórkową i gołąbki a potem jeszcze teść fasolkę po bretońsku, a teraz umyłam głowę i powoli szykuję się na wizytę do ginki, pewnie się zdziwi jak mnie zobaczy w dwupaku :-)
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Monia nie dziwię ci się że tak się stresujesz!!! Ale myśl pozytywnie! A my trzymamy kciuki
Chyba mogę tu napisać że Martuśka też już w domu.....jak to super jak po jednym dniu można iść do domu:-) Jak znajdzie trochę czasu to zajrzy do nas:-)

Chyba mogę tu napisać że Martuśka też już w domu.....jak to super jak po jednym dniu można iść do domu:-) Jak znajdzie trochę czasu to zajrzy do nas:-)
G
Georgina
Gość
U mnie dziś wyjątkowo dobra nocka była, Mała się zlitowała i tylko raz byłam siku a normalnie chodzę 4 razy:-)U mnie też ciężka noc, ale to przez wiatr szalejący za oknem. Chyba takie zmiany pogody źle wpływają na Małego, bo całą noc się wiercił. A ja z nim.
emwu76
Fanka BB :)
Czesc mamuski.
Najpierw sprawdzilam czy zadna nie urodzila i nie ma takiej wiadomosci. Chyba wiec wszystkie w komplecie
Asia podobno wrocila ale jeszcze sie nie pojawila, nie?
Jak sie zaczal dzien?
U mnie leje i nic sie nie chce. Co prawda 14 stopni ale psa by nie wygonil na taki deszcz.
Wlasnie dostalam list ,ze przyznali mi maciezynski. Od 24.11.09 do 24.05.10.
Najpierw sprawdzilam czy zadna nie urodzila i nie ma takiej wiadomosci. Chyba wiec wszystkie w komplecie
Asia podobno wrocila ale jeszcze sie nie pojawila, nie?
Jak sie zaczal dzien?
U mnie leje i nic sie nie chce. Co prawda 14 stopni ale psa by nie wygonil na taki deszcz.
Wlasnie dostalam list ,ze przyznali mi maciezynski. Od 24.11.09 do 24.05.10.
nowamagdak
34/35 tydzień to można jakiś seksik z mężem /oczywiście " w ubranku" ?![]()
odpowie ktoś

G
Georgina
Gość
Bo ja Ci wywróżyłam dopiero na 23ego:-):-) Generalnie przyszły tydzieńwidzisz u mnie tez mialo byc lada moment i juz prawie tydzien minal od ostatniego panicznego ataku heheh...
wracaj szybko i zdaj relacje:-)

emwu76
odpowie ktoś![]()
My tam seksik caly czas. fakt ,ze leniwi jestesmy troszke bo to juz niewygodnie ale nadal tak 2 razy w tyg. I to bez ubranka. A ja jutro zaczynam 38 tydz.
Jak nic nie dolega to mozna spokojnie. W ubranku pewnie bezpieczniej bo infekcji zadnej nie bedzie a i szyjka nie bedzie reagowala. Choc czytalam ,ze jesli ciaza jest prawidlowa do do 38 tyg szyjka i tak na sperme nie reaguje.
luuuzna
Mama Alanka
odpowie ktoś![]()
Jeżeli lekarz Ci nie zabroni to do woli

Mój T juz się boi seksic ze mną

Stwierdził, że Aluś sam przyjdzie na swiat bez jego pomocy!
reklama
G
Georgina
Gość
A czemu cc a nie sn? Wreszcie jesteś! Klapsy się należąCześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.