reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Cześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.

reklama
Cześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.

A dlaczego masz termin na CC????

kurcze a mnie cos dzis glowa boli ;/ chcialam conieco posprzatac ale chyba sobie daruje ... ale cisnienie mi dosc tak spadlo ... pewnie za chwile mi minie a tym czasem sie bede wylegiwac :)

no to juz druga planowana cesarka na 3 grudnia :)

A dlaczego masz termin na CC????

CC muszę mieć. Umówiłam się po prostu na konkretną datę, bo tak mi jest łatwiej, mogę jakoś poukładać swoje sprawy i na spokojnie jechać do szpitala. Planowe CC wykonuje się ok. 2 tyg przed terminem porodu (z OM mam na 16.12), więc kazał mi mój gin wybrać sobie jakiś termin początkiem grudnia. :-) :-) :-)

Dzień Dobryyy :]
troche było nadrabiania :> ja za chwilę znikam do sklepu jakieś mięska nakupić i poupychać w zamrażarce, nie bede sie musiała ruszać z domu przez jakiś czas :]

reklama
Ja sie witam z rana :) na zgage jak zwykle jem pol nocy migdaly i jakos dzieki temu daje sie spac :) ale jak jest kiepsko to wstaje na chwile i troszke ulzy :) a dzis to bylam tak zmeczona rano ze nawet nie wstalam robic mariuszowi kanapek!! ale cyba widzial ze sie mordowalam i nic nie powiedzial tylko na spaniu dostalysmy calusa i pojechal do pracy :)

teraz smigne nastawic jakies sniadanko bo to juz ta godzina :)

u nas jest tak ze jak tatus przyjdzie i pogada z agatka to jest zaraz spokoj :) kopnie go raz czy dwa ze niby sie rozumieja i daje spokoj :) i tylko dzieki temu ja zasypiam !! bo tatus najpierw uspi mala a potem ja moge si espokojnie ulozyc :)

ja tak samo sie meczylam troche i teraz rano tak samo ale kanapki zrobilam wieczorem i do lodowki hehe i tez na spaniu dostalam calusa ;-):-)

ja tam nie chcialam uprzykrzac nic...no bo po co robic 2 podobne watki... ja zawsze patrze... kiedy ostatnie dzieciatko sie urodzilo bo tak owa data jest i wtedy wszystko wiadomo:-) skoro ktos urodzil wczoraj i ma date 18.11.2009 to wiadomo ze to nowe dziciatko sie u nas pojawilo.. ale to tylko taka moja sugestia:-)

hehe no mi nie o ta date chodzilo ale juz luzik ;-)

no wiesz z tym ze moja ciaza na pewno jest wczesniejsza niz to na usg wyszlo... wiadomo ze dzieci rosna roznie... raz szybciej raz wolniej.. a wg mnie i OM dzidzia jest juz w 38 skonczonym.. no ale zobaczymy co to bedzie... w koncu bezpieczy porod teraz juz takze jest.... z koncem 36 tyg.. wiadomo ze lepiej czekac dluzej ale jak ktos cierpi to chce szybciej sobie ulzyc.. prawda??
Moj tak samo jak dzis koncze 36 tydzien to on na 37 tygodniu skonczonym jest :-)

Masz ustalony termina cc a z jakich wzgledow??

Do góry