G
Georgina
Gość
Mam to samoJa od mojego urodzenia nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu i dla mnie to stres straszny, tyle że jak mus to mus...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samoJa od mojego urodzenia nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu i dla mnie to stres straszny, tyle że jak mus to mus...
nessi a co z ta pempowina ?? bedziesz miala juz na 100% CC ??
Ja mam zamiar ubrac tak:
1) body z dlugim rekawkiem
2) pajacyk welurkowy
3) skarpetki
4) kombinezon taki misiowaty co zaslania lapki i stopki
5) czapeczka cieniutka i na to kaptur od kombinezonu (wtedy bez grubej czapy)
takiego dzidulka do fotelika samochodowego i do auta. Zaesze kocyk moze byc pod reka .Gdyby tak przymrozilo to sie zazuci na droge a w aucie zdejmie.
Zapodaj linka z suknią:-)jedyny sukces to wlansie mnie oswiecilo gdzie moglam schowac gorset od sukni i bingo:-) odnalazlam go:-) znow sukienke wysawialm hehe:-) ciekawe czy ja sprzedam
o właśnie, to chyba idealny zestaw na wyjście do domu :]
Ja się cieszę bo w szpitalu gdzie chcę rodzić ZAWSZE jest 3 lekarzy na dyżurze, czy święto czy nie święto i ZAWSZE jest pediatra i w dodatku w tym szpitalu jest oddział patologii ciąży. Nie brzmi miło, ale dobrze, że coś takiego jest, różnie niestety bywaWczoraj przeżyłam szok. Jedna laska mi powiedziała, że jak dziewczyna dzień przed Wszystkimi świętymi przyjechała do szpitala ze skurczami regularnymi a była 2 dni po terminie to dali jej leki na wstrzymaniebo w święto będzie tylko jeden lekarz na 3 oddziały i nie mają czasu na poród
szok!!!!!!!!!!
Ja to mam. 2 paczki po 10szt.takie coś? Bella Baby ? a nie newborn..
Ahh już mnie wnerwia ten szum odnośnie świńskiej grypyja sie tak boje rodzic i nie wyobrażam sobie byc wtedy sama moj K bardzo mnie wspiera i czuje sie lepiej jak jest blisko:-(
ta grypa to juz mnie wku.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powinni szkoły pozamykać zeby nie było tyle zarażen a oni czekaja na gwiazdke z nieba i kłuca sie o szczepionki![]()
wiecie co, ten temat o sexie jest 100x lepszy niż wczorajsza wigilia![]()
to tak jak mój
uparł się i nie chce mi się oddać
przecież ja mam do tego prawo!!
ja swojemu też powiedziałam żeby mi spremę pożyczył to powiedział,żebym się w głowę puknęła:-)![]()