reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

He, he. Ale tematy znowu macie. Mea, ty podstępna jesteś :-) I zapewne skuteczna :-D we wszystkim co sobie postawisz za cel.

Ciekawe, że przez 35 tygodni ciąży przyszły tatuś nie interesuje się tematem, oszczędzaniem nas itp. A ostatnie 5 tygodni to jedna wielka panika, nagle się wszystkiego boją, nawet nas dotknąć.

ooo nie moj sie nie boi !!! pzynajmniej narazie :) chociaz magiczne 5 tygodni ciagle jeszcze przed nami :)

reklama
Troszke nadrobilam,odpoczelam i ide dalej dzialac;-)
Laski te święta pewnie będą dla nas najpiękniejsze
To zalezy,moze nie dla wszystkich,tych co beda juz z dzieciaczkami owszem ale nie koniecznie tych w koncówce:tak:ja juz sapie i mam ruchy jak slonica a co dopiero po polowie grudnia.No ale ja raczej licze ze Patryk bedzie juz z nami na swięta:-)

Hej Dziewczyny, to ja :-)

Dawno się nie odzywałam, nie mam jakoś siły na pisanie, na nic nie mam siły i nic mi się nie chce:-:)-:)-(, złapałam strasznego doła- nawet nie wiem dlaczego.
Strasznie rozłożyła mnie ta informacja o tym, że Hania się przekręciła i siedzi główką w górze- nie źle pokrzyżowała mi tym plany i bardzo to przeżyłam, choć zareagowałam śmiechem i radością- mój B. i moja mama mówią, że jak się dowiedziałam to byłam taka szczęśliwa, że niby nic się nie stało- ale to chyba była moja reakcja na silny stres ( miałam tak już kilka razy m.in. uśmiechałam się jak mówiłam B, że jego mama ma wszędzie przerzuty i ma 2 tyg życia) może to nie to samo ale ja strasznie nie chciałam mieć cesarki.
Dziś na 20 idę do lekarza i okaże się co dalej ze mną., tak naprawdę niewiele czasu pozostało mi do porodu i jeśli będę mieć cesarkę to już na dniach a mnie to zamiast zmobilizować to zdołowało i snuje się po domu, nic nie robiąc- w domu burdel, nic nie poukładane, jeszcze lecą sobie w kulki z meblami- miały być tydzień temu, dali termin do jutra ale nie odpowiadają na maile- torba oczywiście nie spakowana

Wiem co czujesz bo ja raczej tez sie nastawiam na porod SN:tak:no ale jesli trzeba bedzie to trzeba;-)

Czy ja jutro wskakuję w 9 kratkę?:):)

z tego co pamiętam to za 4 dni :-p

wiecie co Laski, ja się zastanawiam nad seksem... :sorry: tylko się boję, że po pierwszym ruchu dojdę po tej mojej abstynencji :laugh2::laugh2::laugh2:

póki co idę prasować, coś mi się dzisiaj dzieje, cały dzień coś robię - sprzątam, gotuję, zmywam...

moze nie wymagaj tylko stworz nastroj !! wiesz ... swiece, muzyka ... rzuc go na lozko i zobaczysz ze sam ci sie podda !!!! mozesz przy tym obiecac ze tylko zrobisz mu dobrze a potem jak go poniosa emocje to juz na wszystko sie zgodzi :) zwlaszcza jak slodko poprosisz !!!
a myślisz,że nie próbowałam?
strach i panika wzięły nad nim górę
nie i koniec!!!
ale dzisiaj nie popuszczę tym bardziej,że po sprzątaniu zaczyna mnie brać

wiecie co Laski, ja się zastanawiam nad seksem... :sorry: tylko się boję, że po pierwszym ruchu dojdę po tej mojej abstynencji :laugh2::laugh2::laugh2:

póki co idę prasować, coś mi się dzisiaj dzieje, cały dzień coś robię - sprzątam, gotuję, zmywam...

wrecz przeciwnie :) bedziesz potrzebowala na to troche czasu :D

reklama

a kto powiedział,że po jednym razie musisz skończyć??
musisz nadrobić wszystkie miesiące i masz na to całą noc:tak::-D
a słyszałaś o olejku rycynowym?

Do góry