reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a tak odnośnie spodni ciążowych... mam pytanko do dziewczyn z wrocławia, nie wiecie gdzie można kupić jakieś fajne ciążówki?
Ostatnio byłam w Grunwaldzkiej ale tam tak niebardzo był wybór :eek:

Zobacz w H&M tam jest największy wybór :-D

neeerwaaaaaa maaammm.......

Wszystko będzie dobrze, wiec się nie denerwuj :-)

Ale tempo pisania to Wy macie niesamowite.:tak::-);-)

No ja też dzisiaj nie wyrabiam z czytaniem :cool2:

Oby :cool2:

Żegnam się dziewczyny na dzisiaj.
Jestem padnięta i mówię wszystkim " DOBANOC":-):-)
Miłej nocki.

Dobranoc. Ja idę zaraz na premierę II części Zmierzchu, mam nadzieję, że nie usnę w kinie :-D:-D:-D

Miłego wieczoru

Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)

ja tez dziewczyny mowie juz Dobranoc jestem wykończona tym przeziebieniem czuje sie coraz gorzej:-:)-:)-( chyba jutro odwiedze lekarza bo nie chce załapac grypy:-:)-(
Dobranoc;-)

Ja też sie zbieram. Nie potrafie przegapić mojego "Hausika". Dobranoc wszystkim. :)

Ja też go uwielbiam

Ja uciekam na dr. Hausa :-)
Chciałybyście mieć takiego ginekologa??

o nieeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D

Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)

Super! Gratuluję :-)

Super gratulacje;-):-D

reklama
Do góry