mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kopciuszku ja zamierzam uzywac zwyklego mydla wiec plyn do kapieli poczeka przynajmniej na jakis czas !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
babcia narazie nei dala sie tu sciagnac ale tesciowa nie rezygnuje i robi wszystko zeby ja przywiezc tu na "jakies kilka miesiecy"
a ktory kolorek fyna ??
Ja się chyba w ogóle na ziaję zdecyduję- opinie ma naprawdę fajne a cena też przystępnaDogonilam was:-)dzis poprasowalam to co bylo suche i moge stwierdzic ze jestem za polowa
Ja wybieram Nivea ale jakos nie moge nic kupic do kapielina wiekszosci pisze ze mozna stosowac dopiero po miesiacu
a wy dziewczyny co zakupilyscie z Nivei?
Ja jak nie znajde czegos do kapieli to kupie chyba z Zjai![]()
Dogonilam was:-)dzis poprasowalam to co bylo suche i moge stwierdzic ze jestem za polowa
Ja jak nie znajde czegos do kapieli to kupie chyba z Zjai![]()
Kolorek 186- szczerze powiedziawszy to mnie gama kolorystyczna tych wózków nie powala ale wszystkie inne plusy przeważyły;-)
Oszalała ta Twoja teściówka. A ona nie może się tam wynieść na te kilka miesięcy?
Ja się chyba w ogóle na ziaję zdecyduję- opinie ma naprawdę fajne a cena też przystępna
kopciuszku ja zamierzam uzywac zwyklego mydla wiec plyn do kapieli poczeka przynajmniej na jakis czas !!
mi by to najbardziej odpowiadalo ... ale ona sie tam meczy, tam nie ma normalnej lazienki, babcia ma w domu graciarnie, tylko 2 programy w TV /tu tesciowa oglada 100 seriali na 80 rożnych kanalach !!/ poza tym jak jest tam to babcia decyduje o wszystkim a ona ma g do gadania !! a to jej nie pasi !!
a co do kolorystyki jedo to u mnie to byl jeden z wiekszych mankamentow ale w koncu zdecydowalismy sie na Friline 117
Kolory moglyby byc bardziej, hm... konkretne. Noa le wozeczek ogolnie super. U nas wyszedl chyba niecale 1200zł wiec nie najgorzej tez cenowo.
Hehe, dobrz ze mam fajna tesciowa i ze mieszka daleko![]()