reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczynki,
bardzo się cieszę z dzisiejszego USG, bo okazało się, że dzidzia jest zdrowa, ale trochę się zawiodłam, bo bardzo niekorzystnie była ułożona i do tego zacisnęła nóżki i niewiele było widać jeśli chodzi o płeć.
Lekarz powiedział, ze coś jest między nogami i jakby miał strzelać, to że chłopak ale to nei wiadomo co to jest, bo nei widział konkretnei jajeczek :(

reklama
Hej:-)Ja już po USG i będziemy mieli córeczkę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja dalej nie mogę w to uwierzyc:-)Jak ja się ogromnie cieszę:-):-):-)
Cały czas czułam że będzie chłopak, nawet wszyscy mi tak mówili, a tu zrobiłam wszystkim niespodziankę:-D:-D:-D
Nie wiem kiedy dojdę do siebie:-)
A jeśli chodzi o samo usg to wszysko w jak najlepszym porządku:-)Córeczka waży już 330 g. Duża laseczka z niej:-)

Wesola, GRATULUJE!!!!
Mi przez caly czas tez wydawalo sie, ze bedzie obszczymurek, a tez dziewusia sie wyklula:-):-):-), znaczy bedziemy musieli z Ukochanym nad kolejnym dzieciatkiem popracowac haha.

itsagirl03.gif

A jednak DZIEWCZYNKA !!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Ella, SUUUUUUUUUUUUUUPER!!!

Sospetosa - swietnie, ze chlopiec, tak dla rownowagi :-)

13x13 dziekuje w imieniu Konstancji.

Kostka coraz zywiej sobie podskakuje i rwie sie do ojca, oj rwie - corunia tatunia ;-):-):-):-)

hej kochane moje... dawno mnie tu nie bylo ale sie przeprowadzilismy i neta nie mamy a teraz jestem w polsce do wtorku wiec nadrabiam :-) ja jutro ide do gina wiec trzymac kciuki prosze zeby moj dzieciaczek byl zdrowy no i zeby ujawnil co tam ma :-) gratulacje dla wszystkich dziewczyn ktore juz poznaly plec :tak:

mamusia87 - nie nie, nikt sie na ciebie nie obraza, po prostu niektorych spraw az sie nie chce komentowac...ale oczywiscie dobrze robisz mowiac jak ci sie cos nie podoba, po to jest tez to forum

elma - ja czesto mam takie dni ze ciagle glodna jestem i wciagam wszystko jak odkurzac, niczego nie bede sobie odmawiac! dzisiaj wieczorem tez zjem pizze, bo juz sie umowilam z moim ze zamowie hihi

karola322 - ja tez czesto chodze do toalety, normalnie az za czesto i co sie okazalo? - ze mam zapalenie pecherza, wzielam jakies leki i juz troche lepiej, ale mam nadzieje ze u ciebie tego nie ma, pewnie dzidzia ci cisnie na pecherz

ella1 - gratulacje!! super

aniam 141 - popieram wszystko co piszesz hihi

jestesaniolkiem - moja droga sa piwa calkowicie bezalkoholowe, ja takie pije i nazywa sie flensburger malz, takze jak nie masz pojecia to moze sie nie wypowiadaj, i jesli ktoras pisze o takim piwku to nie potrzeba zbednego komentarza jakby nie wiadomo jaka krzywde swojemu dziecku robila i nie ma co tu komu niepotrzebnego poczucia winy wciskac, lepiej sie zajmij swoimi problemami i stresem bo to bardziej dziecku szkodzi niz lyk piwa nawet alkoholowego...a jesli chodzi o jedzenie to robienie diety w ciazy (bo z tego co piszesz to dla mnie jest to dieta) wplywa jeszcze gorzej...ja z pewnoscia niczego sobie nie odmawiam, nie robilam tego nigdy wczesniej i teraz tym bardziej..i nie wyszukuje w necie wszystkiego co te depy pisza ze tego czy tamtego nie wolno w ciazy bo jesli w kazdym kraju cos innego pisza to chyba cos tu nie gra...a uwierz mi ze u mnie inaczej pisza niz w Polsce...

aga002 - masz racje przesada we wszystkim szkodzi tak samo jak zmiana predyspozycji zywieniowych a i tez nawykow! u nas np. do dzis jak masz za niskie cisnienie to kazdy lekarz ci poleci zebys sie troche szampana napila, a co do palenia to nie pozwalaja od razu rzucac tylko stopniowo, takze w kazdym kraju cos innego pisza, takze nie ma co siedziec na necie i wyszukiwac kto i co powiedzial....

sospettosa - no to juz jestes wolna...toksyczne zwiazki to najglupsza rzecz na swiecie, ciesz sie ze masz juz to za soba. no i gratuluje synka! super! teraz sobie wszystko powoli ulozysz, badz niezalezna i silna a i szczescie sie samo do ciebie usmiechnie!

sandrahaha - trzymamy trzymamy kciuki! pochwal sie potem

i niech sie nikt nie obraza na mojego posta, dzis zle spalam bo meczyla mnie jedna sprawa zawodowa co mam na glowie, mam nadzieje ze dzis sie wszystko wyjasni...

Ostatnia edycja:
a wlasnie teraz zauwazylam, dzisiaj mam dwudziestke!! teraz juz musi byc z gorki! gratulujcie mi kochane! brzuch mnie juz rzadziej boli, cos w tych 19-20 tygodniach jednak jest, bo juz mi mija super:-)

reklama
Do góry