Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko sprawdzam czy juz wrócił ten napis:-)
OOOO zapomnialam jeszcze napisac ze zaleznie jak sie dzidzia kulbaczy to mi sie pepek przesuwa to w prawo to w lewo i trace symetrie:-):-)
hehe i spedzam wtedy długie godziny na studiowaniu swojego pepka... mała rzecz a tak fascynujaca![]()
dziewczynki ja tak tylko na chwilke i mam pytanie czy moge sie napic piwa bezalkoholowego jakiegos>? tylko jedno? czy ono tez ma w sobie cos co moze zaszkodzic dzidz?
:-):-):-)
Zawsze śpię super a po wczorajszym newsie jestem taka happy i roztrzepana, że pół nocy nie spałam
... ehhh... nadrobię po spacerze 

Teraz to juz z górki ;-)

ale jestem szczesliwa - kolezanka jak wychodzila z pracy (bo konczy pol godz przedemna) zostawila mi swoja kanapke z dzemem jagodowym, bo nie zjadlaCzuje sie troche jak jakies biedna niedozywione stworzonko, ktoremu ktos ze wspolczucia jalmuzne zostawia, ale co mi tam, kanapka byla zaje... pyszna wiec mam w nosie cala reszta
od razu mi lepiej. Teraz siedze z usmiecham od ucha do ucha i mysle z czym te kopytka zjem - smietana, jogurt czy maslo... alez mam dylematy, nie?
![]()

:-)
a kopyteczka to kupujesz czy sama ulepisz, ja bym chciała zjeść takie swoje, ale tak mi się nie chce robić nie chcę nikogo tu denerwować ale właśnie dostałam przesyłkę od babci 10 pysznych pyz z mięsem polane skwareczkami i do tego kapustka kiszona mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie ale pyzy są przepyszne jeszcze gorące ...;-) też was kocham![]()
podziel się tymi pyzai plis !!!!!! chyba polecę zaraz do sklepu po mrożone, moje ulubione z aviko z mięsem, tylko z tej firmy mięso smakuje w pyzach jak mięso 

ostanio pisalam o mojej znajomej ktora urodzila wczesniaka (slabego i sinego) - jej problem : palila i wlasnie pila od czasu do czasu.... przeciez to nie zaszkodzi.....no rzeczywiscie....
a to jakis problem sobie odmowic?? nie da sie powiedziec "nie"?? to gratuluje!!