reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ejjj te wiadomości o narodzinach to może niech tutaj też się je wrzuca ? bo w tamtym wątku chyba nikt nie siedzi tyle co tu i nie czeka czy ktoś urodził. A tak to tu sie ogłosi żeby wszstkie wiedziały /te co są akurat na forum/, no i tam będzie po kolei wiadomo.

ja trenowalam gimnastyke i cherie tak samo... do tego gralam w siatkowke i biegalam... bardzo lubilam biegac...

ooo A ja skok w dal :-D i w tej dyscyplinie osiagniecia i rekordy a w biegach uczestniczyłam takze w dlugodystansowych ale w krotkodystansowych bylam o niebo lepsza ..:-)

a ja kupiłam cepan na rozstępy
ale śmierdzi:cool2:
jak to jest z tym czopem???
pisać mi tu szybko
on musi być z krwią??

Nie musi !!! moze byc przezroczysty ... postac białka kurzego...

dużo tu chwali fissan. Mnie nerwuje ta konsystencja blee i ten "zapach" :-D no ale jak dobry to trzeba używać. No i tani ! o ile nie najtańszy

A ile kosztuje ?

Ja uzywalam juz paru specyfikow ale nie pomogly za bardzo gdzies wyczytalam ze masc z witamina A moze pomoc .... po ciazy ... a co sprobuje juz nawet kupilam .... za tubke 2,50:-) hehe ale ponoc pomaga ... a jak nie to najlepsze na rozstepy po ciazy jest masc na blizny.... ponoc blyskawicznie znikaja .. ale wiadomo o jednej tak u drugiej dooopa

ooo A ja skok w dal :-D i w tej dyscyplinie osiagniecia i rekordy a w biegach uczestniczyłam takze w dlugodystansowych ale w krotkodystansowych bylam o niebo lepsza ..:-)

Nie musi !!! moze byc przezroczysty ... postac białka kurzego...

A ile kosztuje ?

Ja uzywalam juz paru specyfikow ale nie pomogly za bardzo gdzies wyczytalam ze masc z witamina A moze pomoc .... po ciazy ... a co sprobuje juz nawet kupilam .... za tubke 2,50:-) hehe ale ponoc pomaga ... a jak nie to najlepsze na rozstepy po ciazy jest masc na blizny.... ponoc blyskawicznie znikaja .. ale wiadomo o jednej tak u drugiej dooopa

ja tylko na krotkie dystanse ze wzgledu na problemy z oddychaniem... jak za dlugi byl odcienk to dostawalm dusznosci i sinicy doslownie... ale astmy nigdy nie stwierdzono:-) za to gimnastyka to byl moj raj:-) czulam sie w tym sporcie jak ryba w wodzie:-)

no ale o to chodzi, żeby te maści były tłuste, a nie, że po chwili skóra jest znowu napięta... jak dla mnie Fissan rewelacyjny, tylko trochę brudzi (widzę po paznokciach).

reklama
ja tylko na krotkie dystanse ze wzgledu na problemy z oddychaniem... jak za dlugi byl odcienk to dostawalm dusznosci i sinicy doslownie... ale astmy nigdy nie stwierdzono:-) za to gimnastyka to byl moj raj:-) czulam sie w tym sporcie jak ryba w wodzie:-)

Ja w skoku w dal tak samo ... no i ogolnie w lekkiej ... :-)

Do góry