Pauluś89
Grudzień 2009
Mnie w nim wnerwia to, że strasznie długo po posmarowaniu mam tłustą skóręjak dla mnie genialny:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w nim wnerwia to, że strasznie długo po posmarowaniu mam tłustą skóręjak dla mnie genialny:-)
ja trenowalam gimnastyke i cherie tak samo... do tego gralam w siatkowke i biegalam... bardzo lubilam biegac...
a ja kupiłam cepan na rozstępy
ale śmierdzi
jak to jest z tym czopem???
pisać mi tu szybko
on musi być z krwią??
dużo tu chwali fissan. Mnie nerwuje ta konsystencja blee i ten "zapach"no ale jak dobry to trzeba używać. No i tani ! o ile nie najtańszy
Mnie w nim wnerwia to, że strasznie długo po posmarowaniu mam tłustą skórę
ja fissan u siebie kupilam za 30zl.. ale tylko on mi pomogl.
ooo A ja skok w dali w tej dyscyplinie osiagniecia i rekordy a w biegach uczestniczyłam takze w dlugodystansowych ale w krotkodystansowych bylam o niebo lepsza ..:-)
Nie musi !!! moze byc przezroczysty ... postac białka kurzego...
A ile kosztuje ?
Ja uzywalam juz paru specyfikow ale nie pomogly za bardzo gdzies wyczytalam ze masc z witamina A moze pomoc .... po ciazy ... a co sprobuje juz nawet kupilam .... za tubke 2,50:-) hehe ale ponoc pomaga ... a jak nie to najlepsze na rozstepy po ciazy jest masc na blizny.... ponoc blyskawicznie znikaja .. ale wiadomo o jednej tak u drugiej dooopa
30 zeta ? u mnie w aptece kupuje Fissan za 22 zeta
![]()
ja tylko na krotkie dystanse ze wzgledu na problemy z oddychaniem... jak za dlugi byl odcienk to dostawalm dusznosci i sinicy doslownie... ale astmy nigdy nie stwierdzono:-) za to gimnastyka to byl moj raj:-) czulam sie w tym sporcie jak ryba w wodzie:-)