reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

tego sie wlasnie boje...
na co mi to bylo..
ze mnie postawili przed wyborem ..
Bartek kontra rodzice?..
pewnie glupio zrobilam.. ale wrocilam do Bartka..
kocham go.. i wiem ze jesli zostanie sami ze swoimi problemami bez wtracania sie innych to sie nam ułoży..
w koncu laczy nas dziecko..
było tak pieknie dopoki sie mi nie poprawily stosunki z rodzicami...
teraz najwazniejsze to Twoje zdrowko, wiec moze sprawdz te skurcze ...

reklama
hmmm no ale jak dostaje takiego kurczaka na goracym polmisku to tluszcz az kapie, czy to wszytko sos sojowy? nie wiem dla mnie to tluste jest

ten "sosik" który masz na gorących półmiskach, to trochę tłuszczu, sos sojowy, przyprawy i sos własny z duszonego mięsa! a tłuszcz po to, żeby Ci to całe jedzenie nie przywarło do półmiska.

tego sie wlasnie boje...
na co mi to bylo..
ze mnie postawili przed wyborem ..
Bartek kontra rodzice?..
pewnie glupio zrobilam.. ale wrocilam do Bartka..
kocham go.. i wiem ze jesli zostanie sami ze swoimi problemami bez wtracania sie innych to sie nam ułoży..
w koncu laczy nas dziecko..
było tak pieknie dopoki sie mi nie poprawily stosunki z rodzicami...

Anola bidulko moze dobrze wybraalas. w koncu to z Bratkiem masz sobie zycie ukladac i dziecko wychowywac a nie z rodzicami.. a nie ma nic gorszego jak rodzice sie wtracaja, wtedy wszystko co czlowiek uklada oni potrafia zburzyc w sekunde... maszeruj lepiej do lekarza kochana... za duzo sie stresujesz.. masz zycie pelne emocji z czego bardzo mi przykro ale dbaj o siebie i dzidziulke wy jestescie teraz najwazniejsi!!

reklama
Do góry