reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

u mnie moja matka tez czasem chce 'pomagac', i chcialabym miec z nia bliski kontakt, ale ona wpada w przesade i wiecej zlego to przynosi niz pozytku,

najfajniej sie wypracowuje pomysly razem - bez rad rodzicow, mimo, ze to trudne ale to ta mloda rodzinka ma byc szczesliwa ze soba nacodzien, mam nadzieje, ze sie z Bartkiem pozbieracie ...

Dobrze,ze ja/my nie mam wogóle takich problemów !:tak:

reklama
chyba nikt nie potrafi zrozumiec tego że stworzymy rodzine..
ile mamy jeszcze walczyć o to żebyśmy mogli być szczęśliwi?

ile razy juz prosilam zeby mnie nie denerwowali..
nie masz pojecia jaka jestem szczęśliwa wiedząc że przy tylu nerwach dziecko rozwija się prawidłowo..
i że ciąża nie jest zagrożona..

wspólczuje na prawde ! ja bym chyba uciela kontakt dopoki ,by nie rozumieli o co ich prosze ! i choc jest to brutalne to naprawde moze w koncu zastanowili by sie co robia..

nie masz pojecia jaka jestem szczęśliwa wiedząc że przy tylu nerwach dziecko rozwija się prawidłowo..
mam nadzieje, ze to sie uspokoi...
niedlugo bedziesz miec kochane Sloneczko dla ktorego bedziesz najwazniejsza,
silna jestes i ulozysz sobie rodzinke
buziaki

mi sie strasznie wtryniali na poczatku malzenstwa, obie rodziny mialy pomysly na nas, nas czas,
a my zbijalismy ich pomysly jak ping-ponga,
bylo ciezko czasem, sami sie klocilismy niezle, ale z czasem jestesmy juz samodzielna rodzinka i oni juz wiedza, ze sie nie da
chcialabym zeby Wam tez sie ulozylo i trzymam za to kciuki

czyje dzidziulki obstawiasz ze sie w week urodza????? mi cherie przypowiedizala 23 czyli juz za 3 dni... hehe 3mam sie tego:-)
mi przepowiadają od poniedziałku:tak:

tez mi na poniedzialek wygladasz :)
na weekend obstawiam Natalke plus dwie przyczajone mamy :>
albo dzisiaj albo we wtorek

Chinskie nie zdrowe ???:szok: przeciez to same warzywa ,duszone mieso, ryż...pierwsze słysze zeby chinskie było nie zdrowe:confused:
oglądałaś Joba????
chinole i kagańce:-D:-D:-D:-D

Natalka mam nadzieje, ze ok u Ciebie bo cos przycichlas ;-)
kiedyś też muszę zjeść:-p

a nas juz nie masz dosc? jak Cie ciagle wypytujemy czy juz ? :)
Wy to normalka ale cała rodzinka moja i męża....:confused2:

reklama
Do góry