madziara-kr
Fanka BB :)
ciekawe ile sie posypie nas w weekend 
stawiam na 2-3 nowe dzidziulki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się tez Natalce wcale nie dziwię....pewnie tak:-) bo to teraz takie czekanie denerwujace jest dla niej.. a moglaby dziewczyna juz miec po i spokojnie odpoczywac z lenka w ramionach
Ja mam w zamrażarce paluszki surimi z kraba ale na jutro je zostawię....ja lece sie zabierać za moje paluszki rybne mmmm, napcham duużo przypraw jak zawszepire i marchewunia z groszuniem ahhhhh już jestem głodna
tymczasem :]
Jak ja żałuję że u mnie w mieście nie ma restauracji chińskiej uwielbiam takie jedzenie...idę pranie powiesić i wracam do mądrych książek.
ps. a ja zjadłabym ryż z warzywami i krewetkamialbo krewetki tygrysie w cieście, o tak!!!
ciekawe ile sie posypie nas w weekend
Jak ja żałuję że u mnie w mieście nie ma restauracji chińskiej uwielbiam takie jedzenie...
chcesz to Ci umyję
i podłogi wypastuję
Luuuzna pewnie się dołączy![]()
wszystko robię w swojej przychodni ze skierowania lekarza. tylko glukozę w innym miejscu robiłam no i mocz za który zapłaciłam 30 zł (ale wyniki miałam po 3 godzinach)
ja mam 176 i ważę 64 a przed ciążą miałam 55![]()
widze ze duzo nas sportsmenek tu jest:-)
czyje dzidziulki obstawiasz ze sie w week urodza????? mi cherie przypowiedizala 23 czyli juz za 3 dni... hehe 3mam sie tego:-)