reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ale mam schize przez ta mysz jeszcze jej nie widzialam ale chodze i sie tylko rozgladam dookola nawet obiadu sie boje robic. Moj pies mial miec kare i siedziec w kojcu caly dzien ale zabralam go do domu bo mi razniej:zawstydzona/y: Wczoraj T cztery pulapki rozstawil i nic na razie Jak sie nie zaraz nie zlapie to ja chyba urodze wczesniej :sorry:Pojechalabym na plaze z tym bydlakiem ale jak mi znowu cos wywinie echh chyba ciezki dzien przede mna:no:

reklama
moje dziecię pokazuje na co je stac:eek:dopiero co zasnął a ja padam z nóg:-(

joannn fajne miejsce zrobiłaś dla Patryczka:tak:do zabawy:tak:można takie puzle tutaj kupić?
właśnie ja chce wyjść z małym do szkoły,zajęło by mi to z 20minut w 2 strony ale pielęgniarka ma przyjść i nie wiem czy akurat nie trafi na tej moment:sorry:

Witam się popołudniową porą(sukces jakiś):-)
Asieńko-wiesz...Z mojej praktyki(w końcu już trzecie dziecię)przyłączę się do opinii Misi-najlepiej zjadać wszystko(absolutnie)z tym,że wiadome rzeczy-strączkowe,cytrusy,kapustę itd. w mniejszych ilościach ot co...Oczywiście-należy obserwować czy Maleństwo nie reaguje zle,ale nczego nie powinnaś sobie odmawiać(jeśli wszystko jest ok):tak:
MartaF-ja dziś wzięłam Danielka na pierwsze(jego)zakupy...Jest bardzo przyjemnie-słonko nam dopisywało,wiaterek ucichł...szkoda,że tu rzadko na taka pogodę można liczyć:-(
Kamcia-trzymam kciuki i życzę szybkiego rozwiązania(jak u mnie)-oby wreszcie sie zaczęło :tak:

ide z małym do szkoły:tak:może mi lepiej będzie spał:confused2:

ja nie jem wszystkiego, narazie sprawdzam co moge a więc juz wiem ze po pomidorówce nie było ciekawie także odpada:tak:naszczęście nabiał moge bo wczoraj nawcinałam sie naleśników z twarogiem:-)

musze popatrzec takich puzli bo to fajna sprawa,też miałam w PL:tak:

No,dobra dziołszki!Ja już na torbach siedzę:-DP dziś szybciej z pracy wróci (za jakieś 30 min.) i w drogę
auto153.gif

Odezwę się z Cork (mam nadzieję:eek:):tak:
Papatki!

reklama
Do góry