reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no wiesz...ja sie brzydze macdonalda ! ryba przynajmniej zdrowa jest a tam to dopiero swinstwo daja !

heheh ja też przed ciążą się brzydziłam makdonalda! :-D ale czego się nie robi w tym stanie hehe, wszystko się zmienia :-)
niby ryba zdrowa, ale surowa może zaszkodzić, w ciąży wogóle raczej sie chyba nie powinno jeść nic surowego.
Tym bardziej ta cała ryba maślana - ta dopiero ludzi na kibel posadzić potrafi :-D lekarze nawet mówią żeby jej unikać bo ma jakieś dziwne związki w sobie, co powodują ogólny rozstrój organizmu.. a z maślanej też suszi robią.

reklama
hmm właśnie mam jabłuszka w słoikach, smażone - miesiąc temu szkoda mi było jabłek z sadu to troche ich napakowałam w słoiki. Mmm jabłuszka z cynamonem, z cukrem waniliowym w cieście drożdżowym, już mi pachnie :D ale nie chce mi sie brudzić garów :p jutro może zrobie, sobota w końcu. Ale kurde nic słodkiego w domu nie mam :szok: jakieś resztki nutelli tylko .. ale chyba łyżeczka sie nie uzbiera nawet..

Moje już w piekarniku:-)

reklama
Do góry