reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dziś szczepionki królują. Gratuluję, że... już po :-D
A ja się zastanawiam, co nam każą zrobić, skoro wyjeżdżamy...??? Minisia robiłaś Weronice jakieś dodatkowe szczepienia? I co z tym między 16-18 m,ies.?

reklama
Ja Kacperka ważyłam ostatnio to było 11,5 A co do wagi to 9 kilo moje szczęście osiągnęło w wieku 5 miesięcy..... a potem stanęło....

Najgorsze co może być to wylądować w szpitalu i naoglądać się różnych przypadków. Ja w ciąży zaczęłam panikować dopiero po pobycie w szpitalu.

Dziś szczepionki królują. Gratuluję, że... już po :-D
A ja się zastanawiam, co nam każą zrobić, skoro wyjeżdżamy...??? Minisia robiłaś Weronice jakieś dodatkowe szczepienia? I co z tym między 16-18 m,ies.?

Nie nie robiam Weronika miala zlecone szczepienie na pazdziernik a ze wyjezdzalysmy dostalam karte szczepien i tu zanioslam do przychodni teraz czekam na wezwanie ale chyba sie przypomne juz:tak:

Gratulacje dla dzielnych małych pazdzioszków!!!

A my w poniedziałek idziemy:-( u nas zawsze jest okropny płacz przy szczepieniu i tym razem napewno będzie też:-(

I muszę się upomnieć o zważenie bo ostatnio to ją chyba na wiosnę ważyli:szok: nie mam pojęcia ile moja pchełka waży:no:

Ja postawiłam małą na moją wagę dziś rano ale niestety nie elektroniczną i tak około 10.5 kg pokazuje, więc jest ok.

Ja z Oli w poniedzialek ide do pediatry Umouwie sia na szczepienie to po roczku :-)
Oraz musze wziasc skierowanie do laryngologa
Oliwka wazy na dzien dzisiejszy 9200 :-)

no szczepienia teraz kroloja

Ulka ja sie teraz napatrzalam na cierpienie i placz Oliwki wiec takie szczepienie to nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia :-(

Martynka jest już po badaniach. Pani doktor stwierdziła gdzie my się z taką wadą uchowałyśmy :-( Ja tłumaczę, że o meble się nie obija, książeczki ogląda normalnie, rysuje. Wszyscy w koło tłumaczyli, że wyrośnie, to kto by przypuszał, że to taka masakra :-(, ale stwierdziła, że dobrze już wiadomo. No i wynik jest taki, że na jedno oczko ma mieć szkła + 6,5, a na drugie +4 i to lepsze zklejać na osiem godzin dziennie :szok:. Pytałam o te przyssawki do okularów i od tego się odchodzi, bo dzieciaki i tak kombinowały i te plastry są efektywniejsze. 08.01 mamy przyjechać do kontroli i mam zabrać Bartka, bo wg pediatry też mu oczko ucieka i okulistka stwoerdziła, że nie ma co czekać do bilansu dwulatka tylko ona przy okazji go zbada :-)

reklama
Ja z Oli w poniedzialek ide do pediatry Umouwie sia na szczepienie to po roczku :-)
Oraz musze wziasc skierowanie do laryngologa
Oliwka wazy na dzien dzisiejszy 9200 :-)

no szczepienia teraz kroloja

Ulka ja sie teraz napatrzalam na cierpienie i placz Oliwki wiec takie szczepienie to nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia :-(
Dobrze, że nie będzie Oliwka pamiętać tych kłuć bo jeszcze malutka jest:tak::tak:
Martynka jest już po badaniach. Pani doktor stwierdziła gdzie my się z taką wadą uchowałyśmy :-( Ja tłumaczę, że o meble się nie obija, książeczki ogląda normalnie, rysuje. Wszyscy w koło tłumaczyli, że wyrośnie, to kto by przypuszał, że to taka masakra :-(, ale stwierdziła, że dobrze już wiadomo. No i wynik jest taki, że na jedno oczko ma mieć szkła + 6,5, a na drugie +4 i to lepsze zklejać na osiem godzin dziennie :szok:. Pytałam o te przyssawki do okularów i od tego się odchodzi, bo dzieciaki i tak kombinowały i te plastry są efektywniejsze. 08.01 mamy przyjechać do kontroli i mam zabrać Bartka, bo wg pediatry też mu oczko ucieka i okulistka stwoerdziła, że nie ma co czekać do bilansu dwulatka tylko ona przy okazji go zbada :-)

Martynka jest dzielna, dacie radę!!

Do góry