reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka :-)
no z moim gardłem o niebo lepiej :tak::tak::tak::tak: ale się ciesze już tak często nie kaszle i juz tak nie dusi,wreszcie jest poprawa.

a Oliwka tak średnio,rano miała 38C ale teraz cały czas 37C:sorry:
i też mniej kaszle ale katar jeszcze jest :cool:

ale i tak zarejstrowaąłm ja na poniedziałek do lekarza,a ludzi w przychodni masakra.nie mogłam się dodzwonić telefonicznie to M szybko poleciał do przychodni bo to 2 ul;ice od naszego domu ,był 15min po otwarciu przychodni i sie przeraził a tam cała przychodnia ludzi,katastrofa normalnie:no::no::no::no::no:

jak tu nie chorowac jak tu w listopadzie 15C na plusie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: pełno zarazków :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis jestem zmeczona ,miałąm dzis straszny ruch ale dałam rade :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p praktycznie cały czas sama otwieram i sama zamykam sklep,szefa praktycznie nie ma,przywozi tylko towar i przyjeżdża po kasę i tyle go widać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wszystko na mojej głowie :tak::tak::tak::tak::tak:

dobrze że jutro tylko do 14.00 i półtora dnia wolnego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
tylko daj znac kiedy wpadniesz :)

super ze zrobilas zakupki dla siebie:tak:

lubie goracy kubek:-p

z taka pomoca kochana to chwilka moment i bedziesz na finishu:tak:

gratuluje!!! super wiadomosc

biedaczka, wspolczuje Ci:-(

Dobrze ze dali Ci znac ze beda dzis:cool2:Jutro bedziecie mieli dzien dla siebie wiec nie ma sie czym martwic:rofl2: A z ta popijawa to serio:szok:

MY z Laura zaliczylysmy zakupki
Prezent kupilam:rofl2:
Nawet dla siebie cos kupilam:-D:-D
Weszlam do perfumeri i wzielam z Clinique tonik do twarzy
CLINIQUE - Clarifying Lotion 2 - 3 Kroki - tonik nawilżający do cery normalnej i suchej - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Potem poszlysmy na rowerek i na plac zabaw.Zjadlysmy zupke i teraz Laura lezy pod kolderka:happy:
Kochana jutro bede miala reszte rodzinki czyli duuuzo gosci:tak::tak::tak:
Fajnie ze kupilas sobie puder:-):tak:

moje kochanie m dzisiaj wolny dzień na obiecywał mi że jak to fajnie że przed moim pracującym weekendem sobie pobędziemy razem......... taaaa.....rano był na zakupach wrócił po 12 zjedliśmy obiadzio kawke wypiliśmy i zasnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to się nabyliśmy razem że ho ho tym bardziej że ja wypiję jakąś herbatkę i do pracy się będe szykowała:sorry:
aaaa UWAGA ANTKOWI PRZEBIŁ SIĘ NOWY ZĄBEK DOLNA LEWA 2 TAK WIĘC MAMY JUŻ 7 ZĘBÓW:tak::tak::tak:
ania ale macie fajnie z tą popijawką no zazdroszcze wam:tak::tak::tak:
Gratki dla Antosia:tak::tak::tak:
A takie wolnego dnia nie zazdroszcze,le u nas zawsze bylo tak samo-jak nie gorzej:no:
jestem:-D
byłam z kolezanką w lumpku- kupiłam sobie swetr za 1zł:-D normalnie masakra bo nie miałam juz w czym chodzic-w nic starego sie nie mieszcze a kasy nie ma i poza tym skoda na cos nowego bo mam zamiar schudnac do wszystkiego sprzed ciąży:cool2::sorry::sorry::sorry::sorry:

dorota dobrze ze to tylko podejrzenie- trzymam kciuki zeby bylo ok:tak::tak:
Gratuluje zakupu:tak::tak::tak::tak:

Moje dziewczynki wlasnie zalozyly buty i chca zebym je wypuscila z domu:szok:Mowia ze ida do sklepu kupic ciastka:-D:-D:-D

LUNKA
Fajnei ze masz taki krotki termin do neurologa:tak:
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:

AGNES
Dobrze ze z Wami juz lepiej:tak::tak::tak:
Pogoda rzeczywiscie dziwna jak na listopad,ale zapowiadali ze niby od 4 grudnia ma przyjsc prawdziwa zima

wlasnie zadzwoniła do mnie Pani w sprawie pracy o 16 ide po dokumenty do wypelnienia a od ponidzaiłku do pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D może w koncu zla passa sie skończyła

Moje mlode spia,Dominik u siebie a ja mam chwilke.Zrobilam juz sobie serniczek na zimno:-):tak:
Czekam za siora i za bratem bo przyjezdzaja dzisija bo jutro Im nie pasuje:tak:Tzn siorze by pasowalo ale woli jechac do tesciowej na imieniny bo tam bedzie chlanie-ale to dluga historia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A brat mial 18 urodziny wiec jutro poprostu wybywa:-p
Bylysmy prawie 2 godzinki na dworze ale wcale nie jest tak cieplo jak mi sie wydawalo

JOANNA
Super ze masz ta prace:tak::tak::tak::-):-):-)

JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOCHANA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!
A PAMIĘTAZ JAK CI WRÓŻYŁAM ŻE SZYBKO ZNAJDZIESZ PRACĘ???;-)

o boziu kochana jak ja ci współczuję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

U mnie Antoni śpi Adm robi lekcje Julka kula się po mieszkaniu w poszukiwaniu pomysłu na zabawę Pietruszka śpi to ja co myk na bb myslałam że tu tona do nadrobienia a tu tak cichutko:szok::szok::szok::szok:
ierogi wyzły nam pycha a że ich wyszło 86 to jeszcze na jutro będą mieli jak pójdę do pracy a w niedzielę coś sami sobie wymyslą:tak::tak::tak::tak:
No i dupa :zawstydzona/y::-:)wściekła/y: wyobrazcie sobie poszlam po te dokumenty i jak wracałam do domu zadzwoniła do mnie ta kierowniczka że jednak nie bo szefostwo zabralo etaty coś tam jeszcze tłumaczyła jestem zla okropnie powiedzial tylko ze bedzie mial mnie na uwadze szlak by to trafil a tak sie cieszyłam :crazy::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Oj Asia no to pech rzeczywiście,też bym się wkurzyła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

znajdziesz jeszzce fajną pracę,ja tez jeszcze niedawno byłam załamana a szukałąm ponad 2mies i miałąm doła bo nie mogłam znaleźć a tu przypadkiem trafiłam i zostałam przyjeta i jestem zadowolona.takze głowa do góry, na pewno coś ci sie trafi :tak::tak::tak::tak:

zrobiłam syrop z cebuli,dzis dałam Oliwce,z trudem to wypiła ale jakoś dało radę.okropnie to śmierdzi :-D:-D:-D:-D
słuchajcie gdzie ja mam trzymac ten syrop i ile czasu mogę go miec a kiedy robić nastepny???? bo ja pierwszy raz robiłam i nie mam pojęcia :sorry::tak::tak::tak::tak::tak:

zrobiłam syrop z cebuli,dzis dałam Oliwce,z trudem to wypiła ale jakoś dało radę.okropnie to śmierdzi :-D:-D:-D:-D
słuchajcie gdzie ja mam trzymac ten syrop i ile czasu mogę go miec a kiedy robić nastepny???? bo ja pierwszy raz robiłam i nie mam pojęcia :sorry::tak::tak::tak::tak::tak:

O ja też muszę taki syropek zrobić ,bo dawno nie robiłam.
Agnes ja nie trzymałam dłużej jak tydzień w lodówce.
Aha pamiętaj ,żeby nie dawać małej po godzinie 16 a dorosłym po 18.
Ten syrop działa jak Mucosolvan bardzo mocno wykrztuśny jest)
A z jakiego przepisu robiłaś?
Z cukrem czy z miodem i cytryną?
Ja lubię z cukrem miodem i cytrynką mniammm.

reklama
Do góry