reklama
Elma
Małgosia
*spam* na pewno nie zaszkodzi i bronchial z miodzikiem i cytrynką.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Witam
...
Pogoda u mnie wysmienita, cieplo, slonce swieci, czyste niebiesciutkie niebo.... mrrrr.... po obiedzie lece na spacer, a jak
!!!
Kaszel - ja jak narazie na kaszel robie syrop z cebuli - mniam mniam pychotka i oczywiscie ciepla herbatka z cytrynka...
Sen - a propo nocy, to ja wczoraj o 3 poszlam nynac, jakos bezsennosc mnie zlapala, pozniej Nikodem skopal, krew z nosa polala, a pozniej nie moglam zatamowac wyciekow z sutkow.... awrrrrryyy.... ale wyspana sie czuje
i mega glodna
!!
A tak jak u was z pogoda - sloneczka moze komus pozyczyc
???...
Pogoda u mnie wysmienita, cieplo, slonce swieci, czyste niebiesciutkie niebo.... mrrrr.... po obiedzie lece na spacer, a jak
Kaszel - ja jak narazie na kaszel robie syrop z cebuli - mniam mniam pychotka i oczywiscie ciepla herbatka z cytrynka...
Sen - a propo nocy, to ja wczoraj o 3 poszlam nynac, jakos bezsennosc mnie zlapala, pozniej Nikodem skopal, krew z nosa polala, a pozniej nie moglam zatamowac wyciekow z sutkow.... awrrrrryyy.... ale wyspana sie czuje
A tak jak u was z pogoda - sloneczka moze komus pozyczyc
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Elma-ja jak go pije to zatykam nos- bo mimo że jest słodki śmierdzi czosnkiem jak diabli:-)
Aniołek- To Ty jak mleczna krówka juz!!! Ja też miałam wycieki przez ostatnie 2 dni- ale doliczyłam się 5 kropel na koszulce!
achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknie
Lubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło
o kurde....ale mnie poniosło
Aniołek- To Ty jak mleczna krówka juz!!! Ja też miałam wycieki przez ostatnie 2 dni- ale doliczyłam się 5 kropel na koszulce!

achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknie

o kurde....ale mnie poniosło

kamisia,mojego piotrka też całymi dniami nie ma...i też mi smutno...a jak już wróci z pracy to zje,wypije piwo i idzie spać.i nawet masażu nie ma siły mi zrobić...:-
-
-( chyba do momentu pierwszej kolki małego, mój mąż nie będzie zdawał sobie sprawy z tego,że ''będziemy mieli dziecko''...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Elma-ja jak go pije to zatykam nos- bo mimo że jest słodki śmierdzi czosnkiem jak diabli:-)
achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknieLubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło
o kurde....ale mnie poniosło![]()
ble jak slodkie moze pachniec czosnkiem

kurcze wiem ze takich cyckow nigdy nie mialam, ale masakra, norma jest pare kropel a nie ciurek tego, zwlaszcza ze to na pczatku bylo przezroczyste a pozniej juz biale

Moj P. tez non stop w pracy (pan ochroniarz) i przez caly tydzien prawie go nie bylo, a jak byl to spal... na dzisiaj zalatwil sobie wolne i spi...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja tak samo mysle, ze poki cos sie nie stanie (nie daj boze) to moj Piotr tez nie poczuje ojcowskiej odpowiedzialnosci....kamisia,mojego piotrka też całymi dniami nie ma...i też mi smutno...a jak już wróci z pracy to zje,wypije piwo i idzie spać.i nawet masażu nie ma siły mi zrobić...:--
-( chyba do momentu pierwszej kolki małego, mój mąż nie będzie zdawał sobie sprawy z tego,że ''będziemy mieli dziecko''...
kamisia1101
ja tak samo mysle, ze poki cos sie nie stanie (nie daj boze) to moj Piotr tez nie poczuje ojcowskiej odpowiedzialnosci....
Mój czuje ojcowską odpowiedzialność -co do tego nie mam wątpliwości!Między innymi dlatego też tak dużo pracuje , żebyśmy mieli jak najlepiej ;-)
Sporo tu Piotrów!
sospettosa
Fanka BB :)
Dzień Dobry
.
Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat
.
Jeśli chodzi o przeziębienie to czosnek, czosnek, czosnek bleh!! To naturalny antybiotyk....tylko odrobinę ohydny ;/.
Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!!
. Uznali, że tym imieniem można tylko dziecko skrzywdzić, że w szkole będą się z niego śmiać, że jest Gabrysia, że nasz syn będzie się czuł niemęsko mając takie straszne imię
.
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje
.
Gdzieś wyżej mignął mi przetarg na imię żeńskie. Takie mieliśmy wybrane imiona dla Księżniczki:
Ewa
Helenka
Klara

Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat
Jeśli chodzi o przeziębienie to czosnek, czosnek, czosnek bleh!! To naturalny antybiotyk....tylko odrobinę ohydny ;/.
Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!!
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje
Gdzieś wyżej mignął mi przetarg na imię żeńskie. Takie mieliśmy wybrane imiona dla Księżniczki:
Ewa
Helenka
Klara
reklama
kamisia1101
Dzień Dobry.
Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat.
Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!!. Uznali, że tym imieniem można tylko dziecko skrzywdzić, że w szkole będą się z niego śmiać, że jest Gabrysia, że nasz syn będzie się czuł niemęsko mając takie straszne imię
.
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje.
Ewa
Helenka
Klara
![]()
więc na czym stanęlo??Bo rozumiem , że zostałaś przegłosowana??:-)
a co do imion żeńskich myśmy mieli Lena, Liliana albo Amelka....może kiedys
Tymczasem jest ANTONI