reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam :)...

Pogoda
u mnie wysmienita, cieplo, slonce swieci, czyste niebiesciutkie niebo.... mrrrr.... po obiedzie lece na spacer, a jak :D!!!

Kaszel
- ja jak narazie na kaszel robie syrop z cebuli - mniam mniam pychotka i oczywiscie ciepla herbatka z cytrynka...

Sen - a propo nocy, to ja wczoraj o 3 poszlam nynac, jakos bezsennosc mnie zlapala, pozniej Nikodem skopal, krew z nosa polala, a pozniej nie moglam zatamowac wyciekow z sutkow.... awrrrrryyy.... ale wyspana sie czuje :) i mega glodna :D!!

A tak jak u was z pogoda - sloneczka moze komus pozyczyc :)???...

Elma-ja jak go pije to zatykam nos- bo mimo że jest słodki śmierdzi czosnkiem jak diabli:-)

Aniołek- To Ty jak mleczna krówka juz!!! Ja też miałam wycieki przez ostatnie 2 dni- ale doliczyłam się 5 kropel na koszulce!:-D

achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknie:zawstydzona/y:Lubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło:tak:

o kurde....ale mnie poniosło:szok:

kamisia,mojego piotrka też całymi dniami nie ma...i też mi smutno...a jak już wróci z pracy to zje,wypije piwo i idzie spać.i nawet masażu nie ma siły mi zrobić...:-:)-:)-( chyba do momentu pierwszej kolki małego, mój mąż nie będzie zdawał sobie sprawy z tego,że ''będziemy mieli dziecko''...

Elma-ja jak go pije to zatykam nos- bo mimo że jest słodki śmierdzi czosnkiem jak diabli:-)

Aniołek- To Ty jak mleczna krówka juz!!! Ja też miałam wycieki przez ostatnie 2 dni- ale doliczyłam się 5 kropel na koszulce!:-D

achh, nic mi się dziś nie chce-chociaż pogoda exxtra za oknem. Ale jakoś taka bez energii jestem. Mój P cały tydzień miał masę roboty i wracał bardzo późno więc nawet nie pogadaliśmy w tygodniu dziś też pracuje do późnego popołudnia i chyba dlatego taka apatyczna jestem....po prostu za nim strasznie tęsknie:zawstydzona/y:Lubię jak mój ukochany jest blisko mnie i naszego Antosia- od razu wtedy lepiej się czuje i jest....tak po prostu miło i ciepło:tak:

o kurde....ale mnie poniosło:szok:

ble jak slodkie moze pachniec czosnkiem :-D:-D:-D....

kurcze wiem ze takich cyckow nigdy nie mialam, ale masakra, norma jest pare kropel a nie ciurek tego, zwlaszcza ze to na pczatku bylo przezroczyste a pozniej juz biale :sorry::eek:...

Moj P. tez non stop w pracy (pan ochroniarz) i przez caly tydzien prawie go nie bylo, a jak byl to spal... na dzisiaj zalatwil sobie wolne i spi... :)..

kamisia,mojego piotrka też całymi dniami nie ma...i też mi smutno...a jak już wróci z pracy to zje,wypije piwo i idzie spać.i nawet masażu nie ma siły mi zrobić...:-:)-:)-( chyba do momentu pierwszej kolki małego, mój mąż nie będzie zdawał sobie sprawy z tego,że ''będziemy mieli dziecko''...
ja tak samo mysle, ze poki cos sie nie stanie (nie daj boze) to moj Piotr tez nie poczuje ojcowskiej odpowiedzialnosci....

Dzień Dobry :).
Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat :).

Jeśli chodzi o przeziębienie to czosnek, czosnek, czosnek bleh!! To naturalny antybiotyk....tylko odrobinę ohydny ;/.

Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!! :(. Uznali, że tym imieniem można tylko dziecko skrzywdzić, że w szkole będą się z niego śmiać, że jest Gabrysia, że nasz syn będzie się czuł niemęsko mając takie straszne imię :(.
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje :(.

Gdzieś wyżej mignął mi przetarg na imię żeńskie. Takie mieliśmy wybrane imiona dla Księżniczki:
Ewa
Helenka
Klara

:)

reklama
Dzień Dobry :).
Słoneczną dziś pogodę za oknem mam, aż chce się iść na spacer w świat :).

Jeśli chodzi o przeziębienie to czosnek, czosnek, czosnek bleh!! To naturalny antybiotyk....tylko odrobinę ohydny ;/.

Też miałam wczoraj przejścia z imieniem dla dziecka, niestety. Już myślałam, że doszliśmy do porozumienia, że synek będzie miał na imię Gabriel Wiktor. Cieszyłam się z tego, no tak na prawdę nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko miało na imię inaczej....aż tu znienacka rodzina mojego Amore postanowiła zbombardować nas telefonami i mailami, że Gabrielowi mówią stanowcze NIE!! :(. Uznali, że tym imieniem można tylko dziecko skrzywdzić, że w szkole będą się z niego śmiać, że jest Gabrysia, że nasz syn będzie się czuł niemęsko mając takie straszne imię :(.
Dla mnie Gabriel to bardzo ładne, seksowne i męskie imie, ale co ja mogę jak ród mojego faceta (a ma on 3 braci) z matką na czele mnie zlinczuje :(.

Gdzieś wyżej mignął mi przetarg na imię żeńskie. Takie mieliśmy wybrane imiona dla Księżniczki:
Ewa
Helenka
Klara

:)

więc na czym stanęlo??Bo rozumiem , że zostałaś przegłosowana??:-)

a co do imion żeńskich myśmy mieli Lena, Liliana albo Amelka....może kiedys
Tymczasem jest ANTONI:laugh2:

Do góry