reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Georgina...ja z tymi objawami na porodówkę jechałam, bo myślałam,że to niewydolność szyjkowa..a tu sie okazało ,że wszystko w porządku, szyjka zamknieta na szóstkę, a maluszek nóżki wpychał tak nisko..aż czułam normalne parcie i jakby mi miało wszystyko puścić..więc sie nie martw:-)Ja to juz przechodziłam i tez miałam stracha;-)
Stracha nie mam, przypuszczam, że to normalne, zwłaszcza jak skurczy żadnych nie mam. Myszka jest podobno nisko główką usadowiona.

reklama
Natuś wszystkiego Naj - Naj!

A ja wdech - wydech ........ byle do wtorku:tak: spojenie boli, kłuje igłami szyjka, ból brzucha jak na okres, brzuch chyba chce naśladować ''mont everest'', ale dam radę :tak:po wtorku jak powie ''do szpitala rodzić!'' to pójdę wyjścia nie ma ........ ja bym jednak wolała wytrzymać do tego 36 tygodnia. Ale tracę na wadze, nie mam apetytu, co zjem to nudności i biegunka w 3 dni pół kilo jestem już do tyłu.

laseczki powiedzcie mi co mowia wasi lekarze na tematych tych ukluc w szyjce??

bo ja sie swojej nie pytamam..
i sie zatsanawiam bo lapia mnie coraz czesciej i tylko przy chodzeniu...lub staniu...

nie mam zadneych objawow infekcji ani uplawow, ani swedzeni czy pieczenia tylko czasami tak zakluje ze az sie zginam w pol...

laseczki powiedzcie mi co mowia wasi lekarze na tematych tych ukluc w szyjce??

bo ja sie swojej nie pytamam..
i sie zatsanawiam bo lapia mnie coraz czesciej i tylko przy chodzeniu...lub staniu...

nie mam zadneych objawow infekcji ani uplawow, ani swedzeni czy pieczenia tylko czasami tak zakluje ze az sie zginam w pol...

U mnie to był objaw skracania się szyjki i rozwarcie przy skurczach, ale ja dostaję te kłucia jak jestem w stanie spoczynku, i jak mam skurcze ....... ostatnim razem jak mnie ''kłucie'' dopadło trafiłam do szpitala na szycie, ale było tak silne, że chodziłam zgięta w pół, trzymało mnie godzinę

Teraz trwa 3 minuty góra, ale powtarza się w ciągu dnia 4, czasem 5 razy .. szew ciągnie zwłaszcza przy parciu ale trzyma

reklama
Ktoś mi kiedyś powiedział, że woli rodzić dzieci niż chodzic do dentysty :)

Wszystko to ,to kwestia nastawienia.

Do góry